Filmspecialist Tim Oliehoek over Chadwick Boseman: "Doorgewerkt tijdens chemo"

Filmspecialist Tim Oliehoek over Chadwick Boseman: "Doorgewerkt tijdens chemo"

De Amerikaanse acteur Chadwick Boseman is zaterdag op 43-jarige leeftijd overleden. Het kwam ongelofelijk onverwacht, zo stelt ook regisseur Tim Oliehoek: "Hij heeft doorgewerkt tijdens de chemo's. Films als Das 5 Blood heeft hij gedraaid tijdens zijn chemobehandelingen. Dan is het absolute noodzaak, dat zegt wat over je karakter. De film Black Panther is zo belangrijk geweest voor de zwarte jeugd, het was een boodschap die Boseman ook vaak wilde vertellen."

Filmspecialist <em>Tim Oliehoek</em> over <em>Chadwick Boseman</em>: &quot;Doorgewerkt tijdens chemo&quot; De Amerikaanse acteur Chadwick Boseman is zaterdag op 43-jarige leeftijd overleden. Het kwam ongelofelijk onverwacht, zo stelt ook regisseur Tim Oliehoek: "Hij heeft doorgewerkt tijdens de chemo's. Films als Das 5 Blood heeft hij gedraaid tijdens zijn chemobehandelingen. Dan is het absolute noodzaak, dat zegt wat over je karakter. De film Black Panther is zo belangrijk geweest voor de zwarte jeugd, het was een boodschap die Boseman ook vaak wilde vertellen." Bekijk het interview met Tim Oliehoek hierboven. Bekijk ook Nieuwe Spike Lee-film Da 5 Bloods 12 juni op Netflix, bekijk de trailer Bekijk deze video » Chadwick Boseman (43) overleden: zie hem schitteren als Black Panther (Marvel) Bekijk deze video »
Film :
Filmspecialist Tim Oliehoek over Chadwick Boseman: "Doorgewerkt tijdens chemo"

Bekijk het interview met Tim Oliehoek hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Filmspecialist Tim Oliehoek over Chadwick Boseman: "Doorgewerkt tijdens chemo" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV