Zien: voor het eerst in 19 jaar wint iemand de hoofdprijs in BankGiro Miljonairs

Zien: voor het eerst in 19 jaar wint iemand de hoofdprijs in BankGiro Miljonairs

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook.

Voor het eerst in negentien jaar heeft weer iemand de hoofdprijs gewonnen in de tv-quiz BankGiro Miljonairs. Op RTL 4 was zaterdagavond te zien hoe de 68-jarige Henny uit Lelystad maar liefst 1 miljoen euro won! Naar eigen zeggen heeft ze niet zoveel geld nodig, maar ze weet wel al wat ze met het enorme bedrag gaat doen.

BankGiro Miljonairs is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van BankGiro Miljonairs terugkijken bij Gids.tv.

Zien: voor het eerst in 19 jaar wint iemand de hoofdprijs in <em>BankGiro Miljonairs</em> Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook. Voor het eerst in negentien jaar heeft weer iemand de hoofdprijs gewonnen in de tv-quiz BankGiro Miljonairs. Op RTL 4 was zaterdagavond te zien hoe de 68-jarige Henny uit Lelystad maar liefst 1 miljoen euro won! Naar eigen zeggen heeft ze niet zoveel geld nodig, maar ze weet wel al wat ze met het enorme bedrag gaat doen. BankGiro Miljonairs is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van BankGiro Miljonairs terugkijken bij Gids.tv. BankGiro Miljonairs is terug: Robert ten Brink schiet in de lach vanwege kandidaat Bekijk deze video » BankGiro Miljonairs: Publiek lacht hard door kandidaat die sneller is dan de quizmaster Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: voor het eerst in 19 jaar wint iemand de hoofdprijs in BankGiro Miljonairs of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV