Tegenlicht gemist? Thomas Piketty: ''Nederland is veel ongelijker dan we denken''

Tegenlicht gemist? Thomas Piketty: ''Nederland is veel ongelijker dan we denken''

Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram.

Ongelijkheid in tijden van corona
Nederland is veel ongelijker dan we denken, zegt de Franse econoom Thomas Piketty. Wie krijgt straks tijdens de recessie de hardste klappen? Bekijk het fragment uit Tegenlicht in de video hieronder.

De aflevering van Tegenlicht over DNA en data is deze zondag 30 augustus om 22.05 uur te zien op NPO 2. Je kunt deze uitzending en de beste fragmenten van Tegenlicht terugkijken bij Gids.tv.

<em>Tegenlicht</em> gemist? <em>Thomas Piketty</em>: ''Nederland is veel ongelijker dan we denken'' Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram. Ongelijkheid in tijden van coronaNederland is veel ongelijker dan we denken, zegt de Franse econoom Thomas Piketty. Wie krijgt straks tijdens de recessie de hardste klappen? Bekijk het fragment uit Tegenlicht in de video hieronder. De aflevering van Tegenlicht over DNA en data is deze zondag 30 augustus om 22.05 uur te zien op NPO 2. Je kunt deze uitzending en de beste fragmenten van Tegenlicht terugkijken bij Gids.tv. Zien: nieuwe aflevering van Tegenlicht: 'DNA en data' Bekijk deze video » Jesse Klaver en Barbara Baarsma dolenthousiast over nieuw boek van econoom Thomas Piketty Bekijk deze video »
Ongelijkheid in tijden van corona

Nederland is veel ongelijker dan we denken, zegt de Franse econoom Thomas Piketty. Wie krijgt straks tijdens de recessie de hardste klappen?

Posted by NPO 2 on Saturday, August 29, 2020
TV :
Tegenlicht gemist? Thomas Piketty: ''Nederland is veel ongelijker dan we denken''


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tegenlicht gemist? Thomas Piketty: ''Nederland is veel ongelijker dan we denken'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV