Kijktip: Spectaculaire actiefilm Mad Max: Fury Road zondag op Veronica

Kijktip: Spectaculaire actiefilm Mad Max: Fury Road zondag op Veronica

De bijzondere comeback van regisseur George Miller kwam met het bijzondere vervolg Mad Max: Fury Road met de uitstekende acteur Tom Hardy en de onherkenbare Charlize Theron. De film is zondag te zien op Veronica.

Kijktip: Spectaculaire actiefilm <em>Mad Max: Fury Road</em> zondag op Veronica De bijzondere comeback van regisseur George Miller kwam met het bijzondere vervolg Mad Max: Fury Road met de uitstekende acteur Tom Hardy en de onherkenbare Charlize Theron. De film is zondag te zien op Veronica. In een wereld van vuur en bloed zijn twee rebellen op de vlucht, die de orde misschien kunnen herstellen. Max tracht gemoedsrust te vinden na het verlies van zijn vrouw en kind in de nasleep van de chaos. Furiosa, een vrouw van actie die haar pad naar overleving kan bereiken als ze door de woestijn geraakt, terug naar het vaderland uit haar kindertijd. Bekijk de trailer hierboven. Mad Max: Fury Road (2015) wordt beoordeeld met een 8,1 op IMDb en is op zondag 30 augustus om 20.00 uur te zien op Veronica. Marwan Kenzari en Charlize Theron over spectaculaire actiefilm The Old Guard (video) Bekijk deze video »
Film :
Kijktip: Spectaculaire actiefilm Mad Max: Fury Road zondag op Veronica

In een wereld van vuur en bloed zijn twee rebellen op de vlucht, die de orde misschien kunnen herstellen. Max tracht gemoedsrust te vinden na het verlies van zijn vrouw en kind in de nasleep van de chaos. Furiosa, een vrouw van actie die haar pad naar overleving kan bereiken als ze door de woestijn geraakt, terug naar het vaderland uit haar kindertijd.

Bekijk de trailer hierboven.

Mad Max: Fury Road (2015) wordt beoordeeld met een 8,1 op IMDb en is op zondag 30 augustus om 20.00 uur te zien op Veronica.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kijktip: Spectaculaire actiefilm Mad Max: Fury Road zondag op Veronica of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV