Kijk LIVE naar etappe 4 van Tour de France 2020

Kijk LIVE naar etappe 4 van Tour de France 2020

Kijk hierboven op dinsdag 1 september vanaf 14.30 uur LIVE naar de vierde etappe van de Tour de France 2020.

Op dinsdag 1 september staat de vierde etappe van de Tour de France op het programma. De etappe begint in Sisteron en finisht in Orcières-Merlette. De etappe begint om 13.25 uur en de finish wordt naar verwachting rond 17.30 uur bereikt.

Lees hier waar je de vierde etappe live op tv kunt kijken.

De bergen in
De vierde etappe gaat van Sisteron naar Orcières-Merlette en het is de eerste echte bergetappe van deze Tour. In deze etappe zitten vijf cols: achtereenvolgens van de derde, vierde, derde, derde en eerste categorie. De finish ligt op de top van die laatste col.

De vierde etappe van de Tour de France 2020 is op dinsdag 1 september te zien op NPO 1, Eurosport 1 en België Eén (Sporza). Je kunt de etappe ook live volgen via de livestream hierboven. Hieronder zie je een uitgebreide voorbeschouwing op de Tour de France van 2020.

Kijk LIVE naar etappe 4 van <em>Tour de France</em> 2020 Kijk hierboven op dinsdag 1 september vanaf 14.30 uur LIVE naar de vierde etappe van de Tour de France 2020. Op dinsdag 1 september staat de vierde etappe van de Tour de France op het programma. De etappe begint in Sisteron en finisht in Orcières-Merlette. De etappe begint om 13.25 uur en de finish wordt naar verwachting rond 17.30 uur bereikt. Lees hier waar je de vierde etappe live op tv kunt kijken. De bergen inDe vierde etappe gaat van Sisteron naar Orcières-Merlette en het is de eerste echte bergetappe van deze Tour. In deze etappe zitten vijf cols: achtereenvolgens van de derde, vierde, derde, derde en eerste categorie. De finish ligt op de top van die laatste col. De vierde etappe van de Tour de France 2020 is op dinsdag 1 september te zien op NPO 1, Eurosport 1 en België Eén (Sporza). Je kunt de etappe ook live volgen via de livestream hierboven. Hieronder zie je een uitgebreide voorbeschouwing op de Tour de France van 2020. Bekijk ook Tour de France: Samenvatting van etappe 1 (video) Bekijk deze video » Tour de France: Samenvatting van etappe 2 Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar etappe 4 van Tour de France 2020

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar etappe 4 van Tour de France 2020 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen