VPRO Mondo: Eline Arbo over de theaterbewerking van 'Weg met Eddy Bellegueule'

VPRO Mondo: Eline Arbo over de theaterbewerking van 'Weg met Eddy Bellegueule'

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook.

Theaterliefhebbers opgelet: 'Weg met Eddy Bellegueule' is weer terug in het theater! Ook volgens Hans Kesting is de voorstelling verreweg de beste van het afgelopen seizoen: "Het is zó op alle niveaus geslaagd, zo ontzettend áf."

Liefde voor de cultuur
'Weg met Eddy Bellegueule' is een Toneelschuur productie door regisseuse Eline Arbo. Het is een bewerking van de gelijknamige succesroman van Édouard Louis, over een homoseksuele jongen in Noord-Frankrijk. Bekijk het gesprek met Hans en Eline over de waanzinnige voorstelling in de video hieronder.

VPRO Mondo is elke zondag om 19.25 uur te zien op NPO 2. Je kunt de mooiste fragmenten en elke aflevering van Mondo terugkijken bij Gids.tv.

<em>VPRO Mondo</em>: <em>Eline Arbo</em> over de theaterbewerking van 'Weg met Eddy Bellegueule' Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook. Theaterliefhebbers opgelet: 'Weg met Eddy Bellegueule' is weer terug in het theater! Ook volgens Hans Kesting is de voorstelling verreweg de beste van het afgelopen seizoen: "Het is zó op alle niveaus geslaagd, zo ontzettend áf." Liefde voor de cultuur'Weg met Eddy Bellegueule' is een Toneelschuur productie door regisseuse Eline Arbo. Het is een bewerking van de gelijknamige succesroman van Édouard Louis, over een homoseksuele jongen in Noord-Frankrijk. Bekijk het gesprek met Hans en Eline over de waanzinnige voorstelling in de video hieronder. VPRO Mondo is elke zondag om 19.25 uur te zien op NPO 2. Je kunt de mooiste fragmenten en elke aflevering van Mondo terugkijken bij Gids.tv. DWDD: Corona dwarsboomt de grootse plannen van regisseur Ivo van Hove Bekijk deze video » Zien: Wende Snijders geeft antwoord op grimmigheid en angst met Wende's Kaleidoscoop (Op1) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op VPRO Mondo: Eline Arbo over de theaterbewerking van 'Weg met Eddy Bellegueule' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen