Wende's Kaleidoscoop gemist? Bekijk hier 'Ask The Tree' in Carré

Wende's Kaleidoscoop gemist? Bekijk hier 'Ask The Tree' in Carré

Uitmarkt 2020: Wende's Kaleidoscoop gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Een jaar geleden stroomde Amsterdam nog vol met cultuurliefhebbers voor de Uitmarkt, de Parade en vele andere mooie evenementen, maar in 2020 is dit helaas compleet anders. Afgelopen zaterdag was daarom de fantastische voorstelling 'Wende's Kaleidoscoop' te zien op NPO 2.

Ode aan cultuur
Wende Snijders was eerder deze week te gast bij Op1 om te praten over haar waanzinnige project. ''Ik denk dat dit het belangrijkste statement is wat ik kon maken met het hele team.'' Bekijk het prachtige nummer 'Ask The Tree' in de video hieronder.

<em>Wende's Kaleidoscoop</em> gemist? Bekijk hier 'Ask The Tree' in Carré Uitmarkt 2020: Wende's Kaleidoscoop gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv. Een jaar geleden stroomde Amsterdam nog vol met cultuurliefhebbers voor de Uitmarkt, de Parade en vele andere mooie evenementen, maar in 2020 is dit helaas compleet anders. Afgelopen zaterdag was daarom de fantastische voorstelling 'Wende's Kaleidoscoop' te zien op NPO 2. Ode aan cultuurWende Snijders was eerder deze week te gast bij Op1 om te praten over haar waanzinnige project. ''Ik denk dat dit het belangrijkste statement is wat ik kon maken met het hele team.'' Bekijk het prachtige nummer 'Ask The Tree' in de video hieronder. De special Uitmarkt 2020: Wende's Kaleidoscoop gemist? Je kunt Uitmarkt 2020: Wende's Kaleidoscoop terugkijken bij Gids.tv. Zien: magisch optreden van Eefje de Visser op een leeg Lowlands 2020 Bekijk deze video » Zien: Typhoon deelt zijn liefde voor het programma Sekszusjes (Zomergasten 2020) Bekijk deze video »
TV :
Wende's Kaleidoscoop gemist? Bekijk hier 'Ask The Tree' in Carré

De special Uitmarkt 2020: Wende's Kaleidoscoop gemist? Je kunt Uitmarkt 2020: Wende's Kaleidoscoop terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV