Kijk LIVE naar etappe 6 van Tour de France 2020

Kijk LIVE naar etappe 6 van Tour de France 2020

Kijk hierboven op donderdag 3 september vanaf 13.30 uur LIVE naar de vijfde etappe van de Tour de France 2020.

Op donderdag 3 september staat de vijfde etappe van de Tour de France op het programma. De etappe begint in Le Teil en finisht in Mont Aigoual. De etappe begint om 13.30 uur en de finish wordt naar verwachting rond 17.00 uur bereikt.

Lees hier waar je de zesde etappe live op tv kunt kijken.

De start van deze zesde etappe is in Le Teil, een klein stadje aan de rand van de Ardèche. Deze streek trekken de renners dan ook in. De eerste 142 kilometer zijn vrijwel vlak en in de finale gaat het los: na twee klimmetjes van de derde categorie komt er een top van de eerste en een finish bergop: de eerste van deze Tour. De klim van de eerste categorie, de Col de Luzette, moet het peleton uit elkaar slaan.

De zesde etappe van de Tour de France 2020 is op donderdag 3 september te zien op NPO 1, Eurosport 1 en België Eén (Sporza). Je kunt de etappe ook live volgen via de livestream hierboven.

Kijk LIVE naar <em>etappe 6</em> van <em>Tour de France</em> 2020 Kijk hierboven op donderdag 3 september vanaf 13.30 uur LIVE naar de vijfde etappe van de Tour de France 2020. Op donderdag 3 september staat de vijfde etappe van de Tour de France op het programma. De etappe begint in Le Teil en finisht in Mont Aigoual. De etappe begint om 13.30 uur en de finish wordt naar verwachting rond 17.00 uur bereikt. Lees hier waar je de zesde etappe live op tv kunt kijken. De start van deze zesde etappe is in Le Teil, een klein stadje aan de rand van de Ardèche. Deze streek trekken de renners dan ook in. De eerste 142 kilometer zijn vrijwel vlak en in de finale gaat het los: na twee klimmetjes van de derde categorie komt er een top van de eerste en een finish bergop: de eerste van deze Tour. De klim van de eerste categorie, de Col de Luzette, moet het peleton uit elkaar slaan. Bekijk ook Tour de France: Samenvatting van etappe 3 Bekijk deze video » De zesde etappe van de Tour de France 2020 is op donderdag 3 september te zien op NPO 1, Eurosport 1 en België Eén (Sporza). Je kunt de etappe ook live volgen via de livestream hierboven.
Live :
Kijk LIVE naar etappe 6 van Tour de France 2020

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar etappe 6 van Tour de France 2020 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen