Op1 gemist? Bart van der Weide (Racoon) over zingen in het Nederlands

Op1 gemist? Bart van der Weide (Racoon) over zingen in het Nederlands

<em>Op1</em> gemist? Bart van der Weide (<em>Racoon</em>) over zingen in het <em>Nederlands</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op dinsdag 1 september. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 1 september terugkijken. Twee leden van de band Racoon zitten aan tafel bij Op1. Zanger Bart wordt uitgebreid ondervraagd over de switch van het Engels naar het Nederlands voor het komende album: "Toen mijn zusje overleed, dacht ik: nu wil ik alles wat ik op de plank heb gewoon uitbrengen. Ga ik morgen dood, plant ik vandaag een boom. Dat waren haar woorden." Bekijk het hele gesprek met Racoon hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv. RTL Boulevard: Bart van Racoon over emotioneel nummer over zoontje Bekijk deze video » Video: Racoon speelt nieuwe single De Echte Vent Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Bart van der Weide (Racoon) over zingen in het Nederlands

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op dinsdag 1 september. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 1 september terugkijken.

Twee leden van de band Racoon zitten aan tafel bij Op1. Zanger Bart wordt uitgebreid ondervraagd over de switch van het Engels naar het Nederlands voor het komende album: "Toen mijn zusje overleed, dacht ik: nu wil ik alles wat ik op de plank heb gewoon uitbrengen. Ga ik morgen dood, plant ik vandaag een boom. Dat waren haar woorden."

Bekijk het hele gesprek met Racoon hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Bart van der Weide (Racoon) over zingen in het Nederlands of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV