Zien: Ferd Grapperhaus overtreedt meer coronaregels in nieuwe beelden bruiloft

Zien: Ferd Grapperhaus overtreedt meer coronaregels in nieuwe beelden bruiloft

Er is veel ophef ontstaan door beelden van de bruiloft van minister Ferd Grapperhaus, waarin hij de coronamaatregelen overtrad en de gasten geen genoeg afstand hielden. Maar in nieuwe beelden is te zien dat hij ook mensen aanraakt in de coronacrisis.

Grapperhaus omhelst schoonmoeder
Grapperhaus liet eerder weten dat er veel maatregelen waren genomen op zijn trouwlocatie om de coronaregels te kunnen volgen. Bij de groepsfoto op het bordes ging het echter mis en werd te weinig afstand gehouden. Maar nu zijn er meer beelden uitgelekt, waarin onder meer te zien is dat Grapperhaus ook handen schudt en zijn schoonmoeder omhelst.

Bekijk de nieuwe beelden waarin Ferd Grapperhaus de coronaregels aan zijn laars lapt in de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Ferd Grapperhaus</em> overtreedt meer coronaregels in nieuwe beelden bruiloft Er is veel ophef ontstaan door beelden van de bruiloft van minister Ferd Grapperhaus, waarin hij de coronamaatregelen overtrad en de gasten geen genoeg afstand hielden. Maar in nieuwe beelden is te zien dat hij ook mensen aanraakt in de coronacrisis. Grapperhaus omhelst schoonmoederGrapperhaus liet eerder weten dat er veel maatregelen waren genomen op zijn trouwlocatie om de coronaregels te kunnen volgen. Bij de groepsfoto op het bordes ging het echter mis en werd te weinig afstand gehouden. Maar nu zijn er meer beelden uitgelekt, waarin onder meer te zien is dat Grapperhaus ook handen schudt en zijn schoonmoeder omhelst. Bekijk de nieuwe beelden waarin Ferd Grapperhaus de coronaregels aan zijn laars lapt in de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Zien: 'Minister Ferd Grapperhaus niet meer geloofwaardig na bruiloft' (Op1) Bekijk deze video » Theo Hiddema over positie Grapperhaus: "Sneu voor die man" (Op1) Bekijk deze video »
Politiek :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Ferd Grapperhaus overtreedt meer coronaregels in nieuwe beelden bruiloft of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV