Wouter de Winther in Jinek: ‘Geloofwaardigheid Grapperhaus staat onder druk’

Wouter de Winther in Jinek: ‘Geloofwaardigheid Grapperhaus staat onder druk’

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van dinsdag 1 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

Minister Ferd Grapperhaus zorgde voor ophef door zich niet aan de coronaregels te houden op zijn bruiloft. Hij heeft zijn excuses aangeboden, maar de vraag is of dit genoeg is om zijn positie te behouden.

Is excuses Grapperhaus genoeg?
“De geloofwaardigheid van de minister staat onder druk”, zegt Wouter de Winther in Jinek. “Dat is niet ineens opgelost omdat Rutte vrijdag heeft gezegd: hij heeft excuses aangeboden.”

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en de hele aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Wouter de Winther in <em>Jinek</em>: ‘Geloofwaardigheid Grapperhaus staat onder druk’ Hieronder zie je een fragment uit Jinek van dinsdag 1 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. Minister Ferd Grapperhaus zorgde voor ophef door zich niet aan de coronaregels te houden op zijn bruiloft. Hij heeft zijn excuses aangeboden, maar de vraag is of dit genoeg is om zijn positie te behouden. Bekijk ook Theo Hiddema over positie Grapperhaus: "Sneu voor die man" (Op1) Bekijk deze video » Is excuses Grapperhaus genoeg?“De geloofwaardigheid van de minister staat onder druk”, zegt Wouter de Winther in Jinek. “Dat is niet ineens opgelost omdat Rutte vrijdag heeft gezegd: hij heeft excuses aangeboden.” Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en de hele aflevering terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Wouter de Winther in Jinek: ‘Geloofwaardigheid Grapperhaus staat onder druk’

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV