Jinek gemist? Amber Brantsen open over eetstoornis: ‘Ik was op, mentaal en lichamelijk’

Jinek gemist? Amber Brantsen open over eetstoornis: ‘Ik was op, mentaal en lichamelijk’

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van dinsdag 1 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

Amber Brantsen heeft jarenlang gestreden tegen een eetstoornis. De NOS-Nieuwslezeres heeft hier een boek over geschreven en vertelt haar verhaal aan tafel bij Jinek.

Amber Brantsen werd opgenomen in kliniek
Brantsen had eerst heftige eetbuien, maar daarna kreeg zij anorexia. En dat ging heel ver, haar moeder liet Amber opnemen in een kliniek. “Ik was op, mentaal en lichamelijk. Ik was helemaal klaar.”

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en de hele aflevering terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? Amber Brantsen open over eetstoornis: ‘Ik was op, mentaal en lichamelijk’ Hieronder zie je een fragment uit Jinek van dinsdag 1 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. Amber Brantsen heeft jarenlang gestreden tegen een eetstoornis. De NOS-Nieuwslezeres heeft hier een boek over geschreven en vertelt haar verhaal aan tafel bij Jinek. Bekijk ook Zien: Amber Brantsen is zwanger Bekijk deze video » Amber Brantsen werd opgenomen in kliniekBrantsen had eerst heftige eetbuien, maar daarna kreeg zij anorexia. En dat ging heel ver, haar moeder liet Amber opnemen in een kliniek. “Ik was op, mentaal en lichamelijk. Ik was helemaal klaar.” Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en de hele aflevering terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? Amber Brantsen open over eetstoornis: ‘Ik was op, mentaal en lichamelijk’Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV