De Vooravond gemist? Hugo Borst constateert Alzheimer bij Adelheid Roosen

De Vooravond gemist? Hugo Borst constateert Alzheimer bij Adelheid Roosen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 2 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 2 september terugkijken bij Gids.tv.

Hugo Borst en Adelheid Roosen zijn te gast bij Op1 om te vertellen over hun nieuwe documentaireserie Thuis op Zuid, waarin ze Rotterdammers met Alzheimer ontmoeten die nog op zichzelf wonen. Wanneer Roosen even niet meer weet welke Disneyprinses er ook alweer in een glazen kist lag, is Borst er als de kippen bij om de ziekte ook bij haar vast te stellen: "Dit is het begin!"

Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Vooravond</em> gemist? Hugo Borst constateert Alzheimer bij <em>Adelheid Roosen</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 2 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 2 september terugkijken bij Gids.tv. Hugo Borst en Adelheid Roosen zijn te gast bij Op1 om te vertellen over hun nieuwe documentaireserie Thuis op Zuid, waarin ze Rotterdammers met Alzheimer ontmoeten die nog op zichzelf wonen. Wanneer Roosen even niet meer weet welke Disneyprinses er ook alweer in een glazen kist lag, is Borst er als de kippen bij om de ziekte ook bij haar vast te stellen: "Dit is het begin!" Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Makers over nieuw programma Het zal mij een zorg zijn: "Proberen geluksmomentjes te zoeken" Bekijk deze video » Op1 gemist? Neurloog Philip Scheltens over ontwikkeling Alzheimer Bekijk deze video »
Talkshow :
De Vooravond gemist? Hugo Borst constateert Alzheimer bij Adelheid RoosenActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV