Jinek gemist? Marcel Levi overtuigd: ‘Eerder dan begin 2021 is er een vaccin’

Jinek gemist? Marcel Levi overtuigd: ‘Eerder dan begin 2021 is er een vaccin’

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van woensdag 2 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

Het coronavirus houdt de wereld al maanden in zijn greep, en zo lang wordt er ook al gediscussieerd over de ontwikkeling van een vaccin. Ziekenhuisdirecteur Marcel Levi vertelt bij Jinek dat hij ervan overtuigd is dat er al eerder dan (door Hugo de Jonge beloofd) begin 2021 een goedwerkend vaccin beschikbaar zal zijn.

Levi heeft zelf al vaccin gekregen als proefpersoon
Levi, die zeventien ziekenhuizen in Londen leidt, is zelf proefpersoon en heeft al een vaccin gehad. “Ik verwacht niet alleen dat op vrij korte termijn bekend zal zijn dat het werkt en dat het veilig is en dat je het kunt toepassen, maar zal het ook beschikbaar zijn”, vertelt Levi.

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en de hele aflevering terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? Marcel Levi overtuigd: ‘Eerder dan begin 2021 is er een vaccin’ Hieronder zie je een fragment uit Jinek van woensdag 2 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. Het coronavirus houdt de wereld al maanden in zijn greep, en zo lang wordt er ook al gediscussieerd over de ontwikkeling van een vaccin. Ziekenhuisdirecteur Marcel Levi vertelt bij Jinek dat hij ervan overtuigd is dat er al eerder dan (door Hugo de Jonge beloofd) begin 2021 een goedwerkend vaccin beschikbaar zal zijn. Bekijk ook Jinek gemist? Ernst Kuipers nuanceert uitspraken rond vaccin: "Vaccin is er nog niet" Bekijk deze video » Levi heeft zelf al vaccin gekregen als proefpersoonLevi, die zeventien ziekenhuizen in Londen leidt, is zelf proefpersoon en heeft al een vaccin gehad. “Ik verwacht niet alleen dat op vrij korte termijn bekend zal zijn dat het werkt en dat het veilig is en dat je het kunt toepassen, maar zal het ook beschikbaar zijn”, vertelt Levi. Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en de hele aflevering terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? Marcel Levi overtuigd: ‘Eerder dan begin 2021 is er een vaccin’Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV