Pauw gemist? Beau van Erven Dorens over Het Rotterdam Project

Pauw gemist? Beau van Erven Dorens over Het Rotterdam Project

Pauw gemist? Beau van Erven Dorens over Het Rotterdam Project Beau van Erven Dorens heeft afgelopen jaar vijf daklozen geholpen om uit de put te raken. In zijn programma Het Rotterdam Project is te zien hoe zij weer wat van hun leven proberen te maken. De presentator vertelt bij PAUW wat voor indruk dat op hem maakte en hoe men ervoor kan zorgen dat er minder mensen op straat leven.
TV :

Beau van Erven Dorens heeft afgelopen jaar vijf daklozen geholpen om uit de put te raken. In zijn programma Het Rotterdam Project is te zien hoe zij weer wat van hun leven proberen te maken. De presentator vertelt bij PAUW wat voor indruk dat op hem maakte en hoe men ervoor kan zorgen dat er minder mensen op straat leven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Pauw gemist? Beau van Erven Dorens over Het Rotterdam Project of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: rotterdam, presentator, daklozen, cultuur, gemist, project, beau van erven dorens, straat, mensen op straat, pauw, het rotterdam project

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.