Donny van de Beek vertelt over zijn rugnummer 34 bij Manchester United (video)

Donny van de Beek vertelt over zijn rugnummer 34 bij Manchester United (video)

Donny van de Beek gaat met rugnummer 34 spelen bij zijn nieuwe club Manchester United. Dit was altijd het nummer van zijn goede vriend en Ajax-talent Abdelhak Nouri, die niet meer kan voetballen nadat hij werd getroffen door een hartaanval.

Donny van de Beek wil herinneringen maken
“Het is speciaal voor mij, vanwege mijn goede vriend Abdelhak Nouri”, vertelt Donny in een video. “Misschien kennen jullie het verhaal, hij heeft een hartaanval gehad. Hij is een goede vriend van mij. Ik ben ook close met zijn familie. Zijn broer is een van mijn beste vrienden. Ik praat veel met hen. Ik heb besloten om zijn oude rugnummer te nemen. Ik wil goede herinneringen maken met zijn rugnummer.”

Bekijk het verhaal van Donny van de Beek over het bijzondere rugnummer in de video van het AD hieronder.

<em>Donny van de Beek</em> vertelt over zijn rugnummer 34 bij Manchester United (video) Donny van de Beek gaat met rugnummer 34 spelen bij zijn nieuwe club Manchester United. Dit was altijd het nummer van zijn goede vriend en Ajax-talent Abdelhak Nouri, die niet meer kan voetballen nadat hij werd getroffen door een hartaanval. Donny van de Beek wil herinneringen maken“Het is speciaal voor mij, vanwege mijn goede vriend Abdelhak Nouri”, vertelt Donny in een video. “Misschien kennen jullie het verhaal, hij heeft een hartaanval gehad. Hij is een goede vriend van mij. Ik ben ook close met zijn familie. Zijn broer is een van mijn beste vrienden. Ik praat veel met hen. Ik heb besloten om zijn oude rugnummer te nemen. Ik wil goede herinneringen maken met zijn rugnummer.” Bekijk het verhaal van Donny van de Beek over het bijzondere rugnummer in de video van het AD hieronder. Video: waarom vertrekt Donny van de Beek naar Manchester United? Bekijk deze video » Donny van de Beek naar Manchester United: bekijk zijn 41 goals voor Ajax Bekijk deze video »
Voetbal :
Donny van de Beek vertelt over zijn rugnummer 34 bij Manchester United (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Donny van de Beek vertelt over zijn rugnummer 34 bij Manchester United (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV