Kijk LIVE naar etappe 7 van de Tour de France 2020

Kijk LIVE naar etappe 7 van de Tour de France 2020

Kijk ook live naar de achtste etappe van de Tour de France 2020.

Op vrijdag 4 september wordt de zevende etappe van de Tour de France verreden. Deze rit gaat van start in Millau en de finish ligt in Lavaur. De etappe gaat om 13.25 uur van start, de finish wordt naar verwachting rond 17.30 uur bereikt.

Lees hier waar je de zevende etappe live op tv kunt kijken.

Sprinters
We bevinden ons nog altijd in het zuiden van Frankrijk, en na het klimvuurwerk van donderdag krijgt het peloton weer even rust. In de zevende etappe beklimmen ze een col van de derde en een col van de vierde categorie, en dus blijft de groep naar verwachting bij elkaar. Of krijgen de aanvallers dit keer toch een kans? Als dat niet het geval is, draait het waarschijnlijk uit op een massasprint.

De zevende etappe van de Tour de France 2020 is op vrijdag 4 september te zien op NPO 1, Eurosport 1 en België Eén (Sporza). Je kunt de etappe ook live volgen via de livestream hierboven. Bekijk hieronder het volledige etappeschema van de Tour de France.

Kijk LIVE naar etappe 7 van de <em>Tour de France</em> 2020 Kijk ook live naar de achtste etappe van de Tour de France 2020. Op vrijdag 4 september wordt de zevende etappe van de Tour de France verreden. Deze rit gaat van start in Millau en de finish ligt in Lavaur. De etappe gaat om 13.25 uur van start, de finish wordt naar verwachting rond 17.30 uur bereikt. Lees hier waar je de zevende etappe live op tv kunt kijken. SprintersWe bevinden ons nog altijd in het zuiden van Frankrijk, en na het klimvuurwerk van donderdag krijgt het peloton weer even rust. In de zevende etappe beklimmen ze een col van de derde en een col van de vierde categorie, en dus blijft de groep naar verwachting bij elkaar. Of krijgen de aanvallers dit keer toch een kans? Als dat niet het geval is, draait het waarschijnlijk uit op een massasprint. De zevende etappe van de Tour de France 2020 is op vrijdag 4 september te zien op NPO 1, Eurosport 1 en België Eén (Sporza). Je kunt de etappe ook live volgen via de livestream hierboven. Bekijk hieronder het volledige etappeschema van de Tour de France. Bekijk ook Tour de France: samenvatting van etappe 5 Bekijk deze video » Wout van Aert na winst in Tour de France: "Ik geniet van de vorm die ik nu heb" (video) Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar etappe 7 van de Tour de France 2020

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar etappe 7 van de Tour de France 2020 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen