Bekijk Danny op straat seizoen 2, aflevering 1 over criminele rappers

Bekijk Danny op straat seizoen 2, aflevering 1 over criminele rappers

Danny Ghosen is terug met een nieuw seizoen van Danny op straat. In het spraakmakende reportageprogramma gaat Ghosen opnieuw de Nederlandse straten op, om misstanden in onze samenleving te onderzoeken. Ook duikt hij in culturen die normaal gesproken gesloten blijven voor de buitenwereld.

Bekijk <em>Danny op straat</em> seizoen 2, aflevering 1 over criminele rappers Danny Ghosen is terug met een nieuw seizoen van Danny op straat. In het spraakmakende reportageprogramma gaat Ghosen opnieuw de Nederlandse straten op, om misstanden in onze samenleving te onderzoeken. Ook duikt hij in culturen die normaal gesproken gesloten blijven voor de buitenwereld. Criminele rappersIn de eerste aflevering van het tweede seizoen volgt Ghosen rapper Cor. Hij koos op jonge leeftijd voor een criminele carrière, puur voor het geld. Hij heeft jaren in de gevangenis gezeten en wil nu liever met zijn muziek brood op de plank krijgen. Toch gaan zijn raps over het criminele leven, en blijft Cor met wapens zwaaien. Kun je wel loskomen van de criminaliteit als je rapcarrière daarop is gebouwd? Bekijk de eerste aflevering van het tweede seizoen van Danny op straat hierboven. Danny op straat is elke donderdag rond 21.05 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Danny op straat terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Bekijk Danny op straat afl. 11 over verband tussen 5G en coronavirus Bekijk deze video » Bekijk Danny op straat #17: Danny Ghosen in gesprek met vaccinatie weigeraars Bekijk deze video »
TV :
Bekijk Danny op straat seizoen 2, aflevering 1 over criminele rappers

Criminele rappers
In de eerste aflevering van het tweede seizoen volgt Ghosen rapper Cor. Hij koos op jonge leeftijd voor een criminele carrière, puur voor het geld. Hij heeft jaren in de gevangenis gezeten en wil nu liever met zijn muziek brood op de plank krijgen. Toch gaan zijn raps over het criminele leven, en blijft Cor met wapens zwaaien. Kun je wel loskomen van de criminaliteit als je rapcarrière daarop is gebouwd?

Bekijk de eerste aflevering van het tweede seizoen van Danny op straat hierboven.

Danny op straat is elke donderdag rond 21.05 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Danny op straat terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk Danny op straat seizoen 2, aflevering 1 over criminele rappers of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier