Kijk LIVE naar etappe 8 van de Tour de France 2020

Kijk LIVE naar etappe 8 van de Tour de France 2020

Kijk hierboven op zaterdag 5 september vanaf 13.30 uur LIVE naar de achtste etappe van de Tour de France 2020.

Op zaterdag 5 september is het tijd voor één van de koningsritten in de Tour de France. De achtste etappe gaat van start in Cazères-sur-Garonne en finisht in Loudenvielle. Deze rit gaat om 13.30 uur van start en finisht naar verwachting rond de klok van 17.15 uur.

Lees hier waar je de achtste etappe live op tv kunt kijken.

Klimmen
Het peloton gaat nu echt de Pyreneeën in, en dat betekent maar één ding: het is klimmen geblazen! De renners krijgen in deze etappe drie zware cols voor de kiezen: twee van de eerste categorie en één van de hoofdcategorie. Het is de eerste hors catgorie-beklimming van deze Tour. Zullen de klassementsrenners elkaar nu dan écht gaan aanvallen?

De achtst etappe van de Tour de France 2020 is op zaterdag 5 september te zien op NPO 1, Eurosport 1 en België Eén (Sporza). Je kunt de etappe ook live volgen via de livestream hierboven. Bekijk hieronder het volledige etappeschema van de Tour de France.

Kijk LIVE naar etappe 8 van de <em>Tour de France</em> 2020 Kijk hierboven op zaterdag 5 september vanaf 13.30 uur LIVE naar de achtste etappe van de Tour de France 2020. Op zaterdag 5 september is het tijd voor één van de koningsritten in de Tour de France. De achtste etappe gaat van start in Cazères-sur-Garonne en finisht in Loudenvielle. Deze rit gaat om 13.30 uur van start en finisht naar verwachting rond de klok van 17.15 uur. Lees hier waar je de achtste etappe live op tv kunt kijken. KlimmenHet peloton gaat nu echt de Pyreneeën in, en dat betekent maar één ding: het is klimmen geblazen! De renners krijgen in deze etappe drie zware cols voor de kiezen: twee van de eerste categorie en één van de hoofdcategorie. Het is de eerste hors catgorie-beklimming van deze Tour. Zullen de klassementsrenners elkaar nu dan écht gaan aanvallen? De achtst etappe van de Tour de France 2020 is op zaterdag 5 september te zien op NPO 1, Eurosport 1 en België Eén (Sporza). Je kunt de etappe ook live volgen via de livestream hierboven. Bekijk hieronder het volledige etappeschema van de Tour de France. Bekijk ook Tour de France: samenvatting van etappe 5 Bekijk deze video » Tour de France: samenvatting van etappe 6 Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar etappe 8 van de Tour de France 2020

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar etappe 8 van de Tour de France 2020 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen