Jinek gemist? Tamar van Waning over film Paradise Drifters

Jinek gemist? Tamar van Waning over film Paradise Drifters

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van donderdag 3 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

Tamar van Waning was een paar jaar geleden een van de deelnemers aan programma Dream School, waarin probleemjongeren worden geholpen het rechte pad te vinden. Nu ziet haar leven er totaal anders uit: ze is actrice en momenteel te zien in de film Paradise Drifters. Ze sprak er gisterenavond over met Eva Jinek.

<em>Jinek gemist?</em> Tamar van Waning over film <em>Paradise Drifters</em> Hieronder zie je een fragment uit Jinek van donderdag 3 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. Tamar van Waning was een paar jaar geleden een van de deelnemers aan programma Dream School, waarin probleemjongeren worden geholpen het rechte pad te vinden. Nu ziet haar leven er totaal anders uit: ze is actrice en momenteel te zien in de film Paradise Drifters. Ze sprak er gisterenavond over met Eva Jinek.
TV :
Jinek gemist? Tamar van Waning over film Paradise Drifters


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Tamar van Waning over film Paradise Drifters of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV