TERUGKIJKEN: Persconferentie premier Rutte na ministerraad van 4 september

TERUGKIJKEN: Persconferentie premier Rutte na ministerraad van 4 september

TERUGKIJKEN: <em>Persconferentie premier Rutte</em> na ministerraad van 4 september Kijk hierboven de persconferentie van premier Mark Rutte van 4 september terug. Vrijdag 4 september kwamen de ministers weer bijeen voor de ministerraad. Ook vandaag stond premier Mark Rutte na afloop de pers te woord. Bij de ministerraad waren onder anderen Hugo de Jonge, Kajsa Ollongren, Carola Schouten, Stef Blok en Sigrid Kaag aanwezig. Ook Ferdinand Grapperhaus was erbij, die eerder deze week onder vuur lag in verband met het schenden van de coronaregels op zijn bruiloft. Rutte sprak onder meer over de vergiftiging van de Russische Navalny. In de video hierboven kun je de persconferentie van Mark Rutte na de ministerraad van 4 september terugkijken. NOS: Grapperhaus omhelst schoonmoeder op nieuwe foto (video) Bekijk deze video » Zien: Ferdinand Grapperhaus maakte ongelukkig grapje over corona tijdens debat Bekijk deze video »
Live :
TERUGKIJKEN: Persconferentie premier Rutte na ministerraad van 4 september

Kijk hierboven de persconferentie van premier Mark Rutte van 4 september terug.

Vrijdag 4 september kwamen de ministers weer bijeen voor de ministerraad. Ook vandaag stond premier Mark Rutte na afloop de pers te woord. Bij de ministerraad waren onder anderen Hugo de Jonge, Kajsa Ollongren, Carola Schouten, Stef Blok en Sigrid Kaag aanwezig. Ook Ferdinand Grapperhaus was erbij, die eerder deze week onder vuur lag in verband met het schenden van de coronaregels op zijn bruiloft. Rutte sprak onder meer over de vergiftiging van de Russische Navalny.

In de video hierboven kun je de persconferentie van Mark Rutte na de ministerraad van 4 september terugkijken.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op TERUGKIJKEN: Persconferentie premier Rutte na ministerraad van 4 september of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV