Bekijk reactie Geert Wilders na vonnis: ‘Nederland is corrupt geworden!’ (video)

Bekijk reactie Geert Wilders na vonnis: ‘Nederland is corrupt geworden!’ (video)

Bekijk hier de hele uitspraak van het hof in het 'minder Marokkanen'-proces tegen Geert Wilders.

Geert Wilders is niet blij na de uitspraak van het hof in de 'minder Marokkanen'-zaak. Wilders werd vrijgesproken van aanzetten tot haat en discriminatie, maar wel veroordeeld voor groepsbelediging. “Nederland is een corrupt land geworden”, aldus de reactie van de PVV-leider.

'Rechter zet vrijheid van meningsuiting bij het grofvuil'
“Marokkanen die onze steden en wijken in de fik steken komen er meestal mee weg. De minister van Justitie die zijn eigen regels overtreedt komt ermee weg”, aldus Wilders, die blijft volhouden dat dit een politiek proces is. Volgens hem heeft de rechter de ‘vrijheid van meningsuiting bij het grofvuil gezet’. “Ik zal altijd de waarheid blijven spreken, wat de consequenties ook zijn.”

Bekijk de hele reactie van Geert Wilders op de uitspraak van het hof in de video hieronder.

Bekijk reactie <em>Geert Wilders</em> na vonnis: ‘Nederland is corrupt geworden!’ (video) Bekijk hier de hele uitspraak van het hof in het 'minder Marokkanen'-proces tegen Geert Wilders. Geert Wilders is niet blij na de uitspraak van het hof in de 'minder Marokkanen'-zaak. Wilders werd vrijgesproken van aanzetten tot haat en discriminatie, maar wel veroordeeld voor groepsbelediging. “Nederland is een corrupt land geworden”, aldus de reactie van de PVV-leider. 'Rechter zet vrijheid van meningsuiting bij het grofvuil'“Marokkanen die onze steden en wijken in de fik steken komen er meestal mee weg. De minister van Justitie die zijn eigen regels overtreedt komt ermee weg”, aldus Wilders, die blijft volhouden dat dit een politiek proces is. Volgens hem heeft de rechter de ‘vrijheid van meningsuiting bij het grofvuil gezet’. “Ik zal altijd de waarheid blijven spreken, wat de consequenties ook zijn.” Bekijk de hele reactie van Geert Wilders op de uitspraak van het hof in de video hieronder. Geert Wilders valt Grapperhaus aan: "Geloofwaardigheid ligt aan gruzelementen" Bekijk deze video » Video: Geert Wilders filmt aankomst rechtbank Schiphol Bekijk deze video »
Politiek :
Bekijk reactie Geert Wilders na vonnis: ‘Nederland is corrupt geworden!’ (video)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk reactie Geert Wilders na vonnis: ‘Nederland is corrupt geworden!’ (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier