Familie Gillis: Massa Is Kassa: Peter laat vriendin nat klusje opknappen: ‘Stel je niet aan’

Familie Gillis: Massa Is Kassa: Peter laat vriendin nat klusje opknappen: ‘Stel je niet aan’

Peter Gillis weet heel goed hoe hij vervelende klusjes gedaan krijgt, zo is te zien in Familie Gillis: Massa Is Kassa. Hij weet zijn geliefde Nicol voor zijn karretje te spannen, waardoor zij doorweekt is en Peter zelf lekker droog binnen zit. Daarop krijgt hij commentaar van zijn vriendin, maar daar is Peter niet van gediend. “'Stel je eigen niet aan joh.”

Bekijk het fragment van Familie Gillis: Massa Is Kassa in de video hieronder.

De realityserie Familie Gillis: Massa Is Kassa is elke vrijdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Familie Gillis: Massa Is Kassa terugkijken bij Gids.tv.

<em>Familie Gillis: Massa Is Kassa</em>: Peter laat vriendin nat klusje opknappen: ‘Stel je niet aan’ Peter Gillis weet heel goed hoe hij vervelende klusjes gedaan krijgt, zo is te zien in Familie Gillis: Massa Is Kassa. Hij weet zijn geliefde Nicol voor zijn karretje te spannen, waardoor zij doorweekt is en Peter zelf lekker droog binnen zit. Daarop krijgt hij commentaar van zijn vriendin, maar daar is Peter niet van gediend. “'Stel je eigen niet aan joh.” Bekijk het fragment van Familie Gillis: Massa Is Kassa in de video hieronder. De realityserie Familie Gillis: Massa Is Kassa is elke vrijdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Familie Gillis: Massa Is Kassa terugkijken bij Gids.tv. Familie Gillis: Massa Is Kassa: ‘Ik zit liever in Nicol dan in mijn zondagse broek’ Bekijk deze video » Peter in Familie Gillis: Massa Is Kassa: ‘Nicol is een goeie voor de economie’ Bekijk deze video »



Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Familie Gillis: Massa Is Kassa: Peter laat vriendin nat klusje opknappen: ‘Stel je niet aan’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier