Bizar: lijk gevonden op landgoed William en Kate (video)

Bizar: lijk gevonden op landgoed William en Kate (video)

Er is een lichaam gevonden in het meer bij Kensington Palace, waar onder andere de Britse prins William met zijn gezin woont. Het meer bevindt zich in het openbare gedeelte van het landgoed. De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend. Wel is bekend dat het om een vrouw gaat. De politie meldt dat er geen sprake is van verdachte omstandigheden.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder:

Bizar: lijk gevonden op landgoed <em>William en Kate</em> (video) Er is een lichaam gevonden in het meer bij Kensington Palace, waar onder andere de Britse prins William met zijn gezin woont. Het meer bevindt zich in het openbare gedeelte van het landgoed. De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend. Wel is bekend dat het om een vrouw gaat. De politie meldt dat er geen sprake is van verdachte omstandigheden. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder: Bekijk ook Politie pakt coronabetogers aan in Den Haag: bekijk de heftige beelden Bekijk deze video » Schokkend: vrouwen en kinderen gewond na botsing Herkenbosch (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Bizar: lijk gevonden op landgoed William en Kate (video)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bizar: lijk gevonden op landgoed William en Kate (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier