Zien: Chadwick Boseman geeft emotionele ‘Black Panther’ SAG Awards Speech (video)

Zien: Chadwick Boseman geeft emotionele ‘Black Panther’ SAG Awards Speech (video)

Black Panther-acteur Chadwick Boseman is op 43-jarige leeftijd overleden, dat heeft zijn familie in een verklaring naar buiten gebracht. Hij is gestorven aan darmkanker, maar heeft hier nooit openlijk over gesproken.

Succes
Hij stierf met zijn familie om hem heen. Boseman was ook te zien in de film 42 als honkballegende Jackie Robinson en hij speelde de rol van James Brown in Get On Up. “Het was de eer van zijn carrière om koning T'Challa tot leven te brengen”, laat de familie weten over de Marvel-film Black Panther, wat een gigantisch succes was en drie Oscars won.

Speech
Tijdens de SAG Awards gaf Chadwick nog een emotionele speech over het succes van de film en over hoe Black Panther de industrie heeft kunnen veranderen.

Bekijk hieronder de speech van Chadwick Boseman.

Zien: <em>Chadwick Boseman</em> geeft emotionele <em>‘Black Panther’</em> SAG Awards Speech (video) Black Panther-acteur Chadwick Boseman is op 43-jarige leeftijd overleden, dat heeft zijn familie in een verklaring naar buiten gebracht. Hij is gestorven aan darmkanker, maar heeft hier nooit openlijk over gesproken. SuccesHij stierf met zijn familie om hem heen. Boseman was ook te zien in de film 42 als honkballegende Jackie Robinson en hij speelde de rol van James Brown in Get On Up. “Het was de eer van zijn carrière om koning T'Challa tot leven te brengen”, laat de familie weten over de Marvel-film Black Panther, wat een gigantisch succes was en drie Oscars won. SpeechTijdens de SAG Awards gaf Chadwick nog een emotionele speech over het succes van de film en over hoe Black Panther de industrie heeft kunnen veranderen. Bekijk hieronder de speech van Chadwick Boseman. Bekijk ook Ajax - Eintracht Frankfurt: 1-0 door Quincy Promes Bekijk deze video » Filmspecialist Tim Oliehoek over Chadwick Boseman: "Doorgewerkt tijdens chemo" Bekijk deze video » Zien: Chadwick Boseman op ontroerende wijze geëerd door collega Michael B. Jordan Bekijk deze video »
Film :
Zien: Chadwick Boseman geeft emotionele ‘Black Panther’ SAG Awards Speech (video)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Chadwick Boseman geeft emotionele ‘Black Panther’ SAG Awards Speech (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen