Zien: ooggetuige vertelt over de heftige steekpartij in Birmingham

Zien: ooggetuige vertelt over de heftige steekpartij in Birmingham

Savvas Sfrantziz, een ooggetuige van de steekpartij in Birmingham, zag twee mensen neergestoken worden. Hij vertelt hierover aan Sky News dat hij in eerste instantie dacht dat ze beroofd werden. Meerdere mensen begonnen te gillen, waarna de dader rustig wegliep. Vervolgens werd hij achtervolgd door twee mannen. Er is een dode gevallen bij dit incident en zeven anderen zijn gewond geraakt.

Bekijk de video van Sky News hieronder.

Zien: ooggetuige vertelt over de heftige <em>steekpartij in Birmingham</em> Savvas Sfrantziz, een ooggetuige van de steekpartij in Birmingham, zag twee mensen neergestoken worden. Hij vertelt hierover aan Sky News dat hij in eerste instantie dacht dat ze beroofd werden. Meerdere mensen begonnen te gillen, waarna de dader rustig wegliep. Vervolgens werd hij achtervolgd door twee mannen. Er is een dode gevallen bij dit incident en zeven anderen zijn gewond geraakt. Bekijk de video van Sky News hieronder. Bekijk ook Zien: vier steekpartijen in Birmingham, 1 dode en meerdere gewonden Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: ooggetuige vertelt over de heftige steekpartij in Birmingham


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: ooggetuige vertelt over de heftige steekpartij in Birmingham of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV