Martine van Os: "Klaar met lanterfanten, Tijd voor MAX begint weer" (video)

Martine van Os: "Klaar met lanterfanten, Tijd voor MAX begint weer" (video)

Martine van Os vindt het de hoogste tijd om te stoppen met het gelanterfant in de tuin en de zomerstops op tv: "Ik heb de parasol maar weer eens ingeklapt. Het is Tijd voor MAX, letterlijk."

'Paul de Leeuw en Simone Kleinsma'
De talkshow, die Van Os al jarenlang samen met Sybrand Niessen presenteert, is vanaf maandagavond weer terug op tv en ze heeft er duidelijk zin in. De redactie heeft mooie gasten geboekt voor de seizoensopening, zo laat ze weten: "Paul de Leeuw en Simone Kleinsma, met prachtige muziek. André van Duin komt langs. Het vertrouwde gezicht van dokter Ted. We hebben er ontzettend veel zin in, Sybrand is er ook." Gelukkig maar. Tijd voor MAX is vanavond om 17:10 uur te zien op NPO1. De aankondiging zie je hieronder.

Martine van Os: &quot;Klaar met <em>lanterfanten</em>, Tijd voor MAX begint weer&quot; (video) Martine van Os vindt het de hoogste tijd om te stoppen met het gelanterfant in de tuin en de zomerstops op tv: "Ik heb de parasol maar weer eens ingeklapt. Het is Tijd voor MAX, letterlijk." 'Paul de Leeuw en Simone Kleinsma'De talkshow, die Van Os al jarenlang samen met Sybrand Niessen presenteert, is vanaf maandagavond weer terug op tv en ze heeft er duidelijk zin in. De redactie heeft mooie gasten geboekt voor de seizoensopening, zo laat ze weten: "Paul de Leeuw en Simone Kleinsma, met prachtige muziek. André van Duin komt langs. Het vertrouwde gezicht van dokter Ted. We hebben er ontzettend veel zin in, Sybrand is er ook." Gelukkig maar. Tijd voor MAX is vanavond om 17:10 uur te zien op NPO1. De aankondiging zie je hieronder. Bekijk ook Video: Tijd voor MAX is maandag weer terug Bekijk deze video »
TV :
Martine van Os: "Klaar met lanterfanten, Tijd voor MAX begint weer" (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Martine van Os: "Klaar met lanterfanten, Tijd voor MAX begint weer" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen