Video: heftige tweets Akwasi over vermoorden zwarte piet en Sinterklaas

Video: heftige tweets Akwasi over vermoorden zwarte piet en Sinterklaas

Er lijkt tegenwoordig geen week voorbij te gaan of Akwasi beheerst het nieuws in het racismedebat. Dit weekend lekten oude tweets van de rapper uit en er lijken duidelijk twee kampen te ontstaan, ook onder de BNers: medestanders als Glennis Grace en Candy Dulfer en mensen die zich uitspreken tegen de acties van de artiest, zoals Britt Dekker en Özcan Akyol.

'Walgelijke oproepen tot geweld'
Die laatste verwijt de rapper slap gedrag, nadat die zei dat hij zich niet meer kon herinneren een reeks opruiende tweets te hebben geplaatst: "Kom op. Blijf dan een echte strijder en ga voor je zaak staan." Actrice Miryanna van Reeden kan zich in de kritiek van Akyol vinden: "Het zijn stuk voor stuk walgelijke oproepen tot geweld."

Bijval van Glennis Grace en Candy Dulfer
Ondanks de heftige tweets die veel kritiek opleveren krijgt Akwasi ook de nodige bijval, zoals bijvoorbeeld van Glennis Grace. De zangeres reageert op een Instagrampost van de rapper waarin hij positieve reacties deelt: "You know who love and respect you". Ook Candy Dulfer geeft haar mening: "Laatste stuiptrekkingen van een oude wereld die exit moet!"

Een overzicht van de opmerkelijke tweets van Akwasi over zwarte piet uit 2012 vind je onderaan deze pagina. Hier direct onder vind je diverse tweets van betrokkenen, van de afgelopen dagen.
Video: heftige tweets <em>Akwasi</em> over vermoorden zwarte piet en Sinterklaas Er lijkt tegenwoordig geen week voorbij te gaan of Akwasi beheerst het nieuws in het racismedebat. Dit weekend lekten oude tweets van de rapper uit en er lijken duidelijk twee kampen te ontstaan, ook onder de BNers: medestanders als Glennis Grace en Candy Dulfer en mensen die zich uitspreken tegen de acties van de artiest, zoals Britt Dekker en Özcan Akyol. 'Walgelijke oproepen tot geweld'Die laatste verwijt de rapper slap gedrag, nadat die zei dat hij zich niet meer kon herinneren een reeks opruiende tweets te hebben geplaatst: "Kom op. Blijf dan een echte strijder en ga voor je zaak staan." Actrice Miryanna van Reeden kan zich in de kritiek van Akyol vinden: "Het zijn stuk voor stuk walgelijke oproepen tot geweld." Bijval van Glennis Grace en Candy DulferOndanks de heftige tweets die veel kritiek opleveren krijgt Akwasi ook de nodige bijval, zoals bijvoorbeeld van Glennis Grace. De zangeres reageert op een Instagrampost van de rapper waarin hij positieve reacties deelt: "You know who love and respect you". Ook Candy Dulfer geeft haar mening: "Laatste stuiptrekkingen van een oude wereld die exit moet!" Een overzicht van de opmerkelijke tweets van Akwasi over zwarte piet uit 2012 vind je onderaan deze pagina. Hier direct onder vind je diverse tweets van betrokkenen, van de afgelopen dagen. Bekijk ook Akwasi wederom onder vuur na uitspraak "Er is wat mis met Nederland, niet met mij", bekijk de reacties Bekijk deze video » Zien: Britt Dekker haalt uit naar 'aquarium Akwasi' op Twitter Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: heftige tweets Akwasi over vermoorden zwarte piet en Sinterklaas


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: heftige tweets Akwasi over vermoorden zwarte piet en Sinterklaas of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV