Kijk LIVE naar Nederland - Italië (Nations League)

Kijk LIVE naar Nederland - Italië (Nations League)

Kijk hierboven op maandag 7 september vanaf 20.45 uur LIVE naar de wedstrijd Nederland - Italië.

Na de verdienstelijke 1-0 overwinning op Polen krijgt het Nederlands elftal op maandag 7 september opnieuw een zware tegenstander voor de kiezen: Italië. Kan Oranje tegen dit gerenommeerde voetballand opnieuw drie punten pakken in de eigen Johan Cruijff Arena?

Poule
In een poule met Italië, Polen en Bosnië en Herzegovina is Nederland dus prima begonnen aan de tweede editie van de Nations League, nadat 'we' in de eerste editie al de finale haalden. Het Nederlandse voetbal lijkt sowieso weer enigszins uit het slop te komen, want Oranje wist zich ook al te kwalificeren voor het EK 2021 - dat vanwege de coronacrisis met een jaar is uitgesteld.

Kijk hierboven op maandag 7 september vanaf 20.45 uur LIVE naar de wedstrijd Nederland - Italië. Hieronder kun je de samenvatting van Nederland - Polen bekijken.

Kijk LIVE naar <em>Nederland - Italië</em> (Nations League) Kijk hierboven op maandag 7 september vanaf 20.45 uur LIVE naar de wedstrijd Nederland - Italië. Na de verdienstelijke 1-0 overwinning op Polen krijgt het Nederlands elftal op maandag 7 september opnieuw een zware tegenstander voor de kiezen: Italië. Kan Oranje tegen dit gerenommeerde voetballand opnieuw drie punten pakken in de eigen Johan Cruijff Arena? PouleIn een poule met Italië, Polen en Bosnië en Herzegovina is Nederland dus prima begonnen aan de tweede editie van de Nations League, nadat 'we' in de eerste editie al de finale haalden. Het Nederlandse voetbal lijkt sowieso weer enigszins uit het slop te komen, want Oranje wist zich ook al te kwalificeren voor het EK 2021 - dat vanwege de coronacrisis met een jaar is uitgesteld. Kijk hierboven op maandag 7 september vanaf 20.45 uur LIVE naar de wedstrijd Nederland - Italië. Hieronder kun je de samenvatting van Nederland - Polen bekijken. Bekijk ook Bekijk hier de volledige persconferentie met Dwight Lodeweges en Marten de Roon Bekijk deze video » Oranje-spelers verbijsterd over nieuws rond Henk Ten Cate: "We hebben geen naam genoemd" (video) Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar Nederland - Italië (Nations League)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar Nederland - Italië (Nations League) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen