Kijk LIVE naar etappe 10 van de Tour de France 2020

Kijk LIVE naar etappe 10 van de Tour de France 2020

Kijk hierboven op dinsdag 8 september vanaf 14.45 uur LIVE naar de tiende etappe van de Tour de France.

Na de eerste rustdag, op maandag 7 september, wordt de tiende etappe van de Tour de France verreden op dinsdag 8 september. Deze etappe gaat van start op het eiland Île d'Oléron en finisht ook op een eiland: Île de Ré. Een unicum in de geschiedenis van de Tour de France. De etappe start om 13.30 uur en de finish wordt naar verwachting rond 17.30 uur bereikt.

Lees hier waar je de tiende etappe live op tv kunt kijken.

Zeewind
Met de zware Pyreneeënritten van het weekend nog in de benen krijgen de renners in deze vlakke etappe wat rust. Alhoewel: de verraderlijke zeewind rond de eilanden kan opnieuw voor waaiers zorgen. Die waaiers maakten eerder al slachtoffers in de vorm van onder anderen Bauke Mollema en Tadej Pogacar, die niet oplettend genoeg waren.

De tiende etappe van de Tour de France 2020 is op dinsdag 8 september te zien op NPO 1, Eurosport 1 en België Eén (Sporza). Je kunt de etappe ook live volgen via de livestream hierboven. Bekijk hieronder de hoogtepunten van de negende etappe van de Tour de France.

Kijk LIVE naar etappe 10 van de <em>Tour de France</em> 2020 Kijk hierboven op dinsdag 8 september vanaf 14.45 uur LIVE naar de tiende etappe van de Tour de France. Na de eerste rustdag, op maandag 7 september, wordt de tiende etappe van de Tour de France verreden op dinsdag 8 september. Deze etappe gaat van start op het eiland Île d'Oléron en finisht ook op een eiland: Île de Ré. Een unicum in de geschiedenis van de Tour de France. De etappe start om 13.30 uur en de finish wordt naar verwachting rond 17.30 uur bereikt. Lees hier waar je de tiende etappe live op tv kunt kijken. ZeewindMet de zware Pyreneeënritten van het weekend nog in de benen krijgen de renners in deze vlakke etappe wat rust. Alhoewel: de verraderlijke zeewind rond de eilanden kan opnieuw voor waaiers zorgen. Die waaiers maakten eerder al slachtoffers in de vorm van onder anderen Bauke Mollema en Tadej Pogacar, die niet oplettend genoeg waren. De tiende etappe van de Tour de France 2020 is op dinsdag 8 september te zien op NPO 1, Eurosport 1 en België Eén (Sporza). Je kunt de etappe ook live volgen via de livestream hierboven. Bekijk hieronder de hoogtepunten van de negende etappe van de Tour de France. Bekijk ook Zien: Tadej Pogacar wint negende etappe Tour de France 2020 Bekijk deze video » Tom Dumoulin: "Het is niet de bedoeling om de gele trui nog weg te geven" (video) Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar etappe 10 van de Tour de France 2020

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar etappe 10 van de Tour de France 2020 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen