Onze boerderij gemist? Boer Willem (Boer zoekt vrouw) vertelt over zijn grote liefde

Onze boerderij gemist? Boer Willem (Boer zoekt vrouw) vertelt over zijn grote liefde

Hoewel boer Willem in het afgelopen seizoen niet genoeg brieven kreeg om op televisie te worden gevolgd, groeide de jonge boer via de webserie van Boer zoekt vrouw alsnog uit tot publiekslieveling. In het nieuwe seizoen van Onze boerderij vertelt hij over zijn grote liefde.

<em>Onze boerderij</em> gemist? Boer Willem (<em>Boer zoekt vrouw</em>) vertelt over zijn grote liefde Hoewel boer Willem in het afgelopen seizoen niet genoeg brieven kreeg om op televisie te worden gevolgd, groeide de jonge boer via de webserie van Boer zoekt vrouw alsnog uit tot publiekslieveling. In het nieuwe seizoen van Onze boerderij vertelt hij over zijn grote liefde. WeidevogelEn nee, het betreft hier geen vrouw. Willem vertelt Yvon Jaspers vol enthousiasme over zijn liefde voor de weidevogel. Hij wil niet alleen zo goed mogelijk zorgen voor de dieren op zijn boerderij, maar wil ook alles op alles zetten om de weidevogels en andere dieren in zijn land ruimte te geven. Zo lang hij niet boven de kostprijs betaald krijgt, is dat echter niet haalbaar. Bekijk het fragment uit Onze boerderij hierboven. Onze boerderij is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Onze boerderij terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Onze boerderij gemist? Boer Willem (Boer zoekt vrouw) vertelt over zijn grote liefde

Weidevogel
En nee, het betreft hier geen vrouw. Willem vertelt Yvon Jaspers vol enthousiasme over zijn liefde voor de weidevogel. Hij wil niet alleen zo goed mogelijk zorgen voor de dieren op zijn boerderij, maar wil ook alles op alles zetten om de weidevogels en andere dieren in zijn land ruimte te geven. Zo lang hij niet boven de kostprijs betaald krijgt, is dat echter niet haalbaar.

Bekijk het fragment uit Onze boerderij hierboven.

Onze boerderij is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Onze boerderij terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV