Hilarisch: Mattie smeert desinfecterende handgel op zijn stokbrood (video)

Hilarisch: Mattie smeert desinfecterende handgel op zijn stokbrood (video)

In de ochtendshow van Mattie & Marieke bij QMusic vertelt Mattie wel een heel bijzonder verhaal. Hij ging uit eten met zijn vriendin en dacht een ware gentleman te zijn door de broodjes alvast lekker te smeren. Een beetje olijfolie en wat zout. Vervolgens neemt hij een hap en de tranen sprongen in zijn ogen. Wat bleek? Hij had desinfecterende handgel op zijn brood gesmeerd. Dit stond in een flacon aan de zijkant van de tafel.

Bekijk de video van QMusic hieronder.

Hilarisch: <em>Mattie</em> smeert <em>desinfecterende handgel</em> op zijn stokbrood (video) In de ochtendshow van Mattie & Marieke bij QMusic vertelt Mattie wel een heel bijzonder verhaal. Hij ging uit eten met zijn vriendin en dacht een ware gentleman te zijn door de broodjes alvast lekker te smeren. Een beetje olijfolie en wat zout. Vervolgens neemt hij een hap en de tranen sprongen in zijn ogen. Wat bleek? Hij had desinfecterende handgel op zijn brood gesmeerd. Dit stond in een flacon aan de zijkant van de tafel. Bekijk de video van QMusic hieronder. Bekijk ook Marieke Elsinga ligt dubbel om collega vanwege Spaans interview (video) Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Hilarisch: Mattie smeert desinfecterende handgel op zijn stokbrood (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV