Heel Holland Bakt Kids: bekijk de eerste beelden (video)

Heel Holland Bakt Kids: bekijk de eerste beelden (video)

Vanaf zaterdag 3 oktober is de kindervariant van de Omroep MAX-hit Heel Holland Bakt te zien. Op de eerste beelden zie je hoe juryleden Robèrt van Beckhoven en Janny van der Heijden nadenken over leuke opdrachten voor de minibakkers. Ook André van Duin is uiteraard van de partij. Bekijk het fragment van Heel Holland Bakt Kids hieronder.

<em>Heel Holland Bakt Kids</em>: bekijk de eerste beelden (video) Vanaf zaterdag 3 oktober is de kindervariant van de Omroep MAX-hit Heel Holland Bakt te zien. Op de eerste beelden zie je hoe juryleden Robèrt van Beckhoven en Janny van der Heijden nadenken over leuke opdrachten voor de minibakkers. Ook André van Duin is uiteraard van de partij. Bekijk het fragment van Heel Holland Bakt Kids hieronder. Bekijk ook Op1: Robert van Beckhoven over technische opdrachten bij Heel Holland Bakt Bekijk deze video »
TV :
Heel Holland Bakt Kids: bekijk de eerste beelden (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Heel Holland Bakt Kids: bekijk de eerste beelden (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier