Kijk LIVE naar etappe 11 van de Tour de France 2020

Kijk LIVE naar etappe 11 van de Tour de France 2020

Kijk hierboven op woensdag 9 september vanaf 14.40 uur LIVE naar de elfde etappe van de Tour de France.

Een paar rustige dagen voor de renners, want ook de elfde etappe van de Tour de France is een vlakke. De rit gaat van start in Châtelaillon-Plage, iets onder La Rochelle aan de westkust van Frankrijk, en finisht in Poitiers. De etappe start om 13.25 uur en de finish wordt rond 17.30 uur bereikt.

Lees hier waar je de elfde etappe live op tv kunt kijken.

Sprinters
Na het zware eerste weekend van de Tour van 2020, waarin het peloton door de Pyreneeën trok, is het woord nu weer aan de sprinters. Met een paar vlakke etappes kunnen ze nog een keer laten zien wat ze kunnen, en misschien zit er zelfs Nederlands succes is voor Cees Bol. In de elfde etappe krijgt het peloton één colletje van de vierde categorie voor de kiezen.

De elfde etappe van de Tour de France 2020 is op woensdag 9 september te zien op NPO 1, Eurosport 1 en België Eén (Sporza). Je kunt de etappe ook live volgen via de livestream hierboven. Bekijk hieronder het volledige rittenschema van de Tour de France.

Kijk LIVE naar etappe 11 van de <em>Tour de France</em> 2020 Kijk hierboven op woensdag 9 september vanaf 14.40 uur LIVE naar de elfde etappe van de Tour de France. Een paar rustige dagen voor de renners, want ook de elfde etappe van de Tour de France is een vlakke. De rit gaat van start in Châtelaillon-Plage, iets onder La Rochelle aan de westkust van Frankrijk, en finisht in Poitiers. De etappe start om 13.25 uur en de finish wordt rond 17.30 uur bereikt. Lees hier waar je de elfde etappe live op tv kunt kijken. SprintersNa het zware eerste weekend van de Tour van 2020, waarin het peloton door de Pyreneeën trok, is het woord nu weer aan de sprinters. Met een paar vlakke etappes kunnen ze nog een keer laten zien wat ze kunnen, en misschien zit er zelfs Nederlands succes is voor Cees Bol. In de elfde etappe krijgt het peloton één colletje van de vierde categorie voor de kiezen. De elfde etappe van de Tour de France 2020 is op woensdag 9 september te zien op NPO 1, Eurosport 1 en België Eén (Sporza). Je kunt de etappe ook live volgen via de livestream hierboven. Bekijk hieronder het volledige rittenschema van de Tour de France. Bekijk ook Bauke Mollema: 'Ik heb redelijk wat waaiers gemist in mijn leven' (video) Bekijk deze video » Tour de France: "Vrees voor positieve coronatesten in peloton" Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar etappe 11 van de Tour de France 2020

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar etappe 11 van de Tour de France 2020 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen