Kijk LIVE naar etappe 12 van de Tour de France 2020

Kijk LIVE naar etappe 12 van de Tour de France 2020

Kijk hierboven op donderdag 10 september vanaf 13.00 uur LIVE naar de twaalfde etappe van de Tour de France 2020.

Na twee vlakke etappes mogen de renners op donderdag 10 september weer enigszins aan de bak in de twaalfde rit van deze Tour de France. Het peloton gaat om 11.50 uur van start in Chauvigny en finisht naar verwachting rond de klok van 17.10 uur in Sarran Corrèze.

Lees hier waar je de twaalfde etappe live op tv kunt kijken.

Heuvelachtig
De reden voor het vroege aanvangstijdstip van deze rit moge duidelijk zijn: op donderdag 10 september staat de langste etappe van deze Tour de France op het programma. De renners leggen maar liefst 218 kilometer af en trekken steeds verder weer het binnenland in. Dat levert een interessant, heuvelachtig parcours op, met vier beklimmingen.

De twaalfde etappe van de Tour de France 2020 is op donderdag 10 september te zien op NPO 1, Eurosport 1 en België Eén (Sporza). Je kunt de etappe ook live volgen via de livestream hierboven. Bekijk hieronder het volledige rittenschema van de Tour de France.

Kijk LIVE naar etappe 12 van de <em>Tour de France</em> 2020 Kijk hierboven op donderdag 10 september vanaf 13.00 uur LIVE naar de twaalfde etappe van de Tour de France 2020. Na twee vlakke etappes mogen de renners op donderdag 10 september weer enigszins aan de bak in de twaalfde rit van deze Tour de France. Het peloton gaat om 11.50 uur van start in Chauvigny en finisht naar verwachting rond de klok van 17.10 uur in Sarran Corrèze. Lees hier waar je de twaalfde etappe live op tv kunt kijken. HeuvelachtigDe reden voor het vroege aanvangstijdstip van deze rit moge duidelijk zijn: op donderdag 10 september staat de langste etappe van deze Tour de France op het programma. De renners leggen maar liefst 218 kilometer af en trekken steeds verder weer het binnenland in. Dat levert een interessant, heuvelachtig parcours op, met vier beklimmingen. De twaalfde etappe van de Tour de France 2020 is op donderdag 10 september te zien op NPO 1, Eurosport 1 en België Eén (Sporza). Je kunt de etappe ook live volgen via de livestream hierboven. Bekijk hieronder het volledige rittenschema van de Tour de France. Bekijk ook Tom Dumoulin: "Het is niet de bedoeling om de gele trui nog weg te geven" (video) Bekijk deze video » Tour de France: "Vrees voor positieve coronatesten in peloton" Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar etappe 12 van de Tour de France 2020

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar etappe 12 van de Tour de France 2020 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen