Tour de France: zware valpartij in peloton, renners tuimelen het weiland in

Tour de France: zware valpartij in peloton, renners tuimelen het weiland in

De wielrensport is zeker niet zonder gevaren, zo bleek de laatste tijd wel uit heftige valpartijen van onder anderen Fabio Jakobsen en Remco Evenepoel. Ook in de tiende etappe van de Tour de France is het raak: op een rechte weg ontstaat er in het peloton een zware val, waarbij renners zelfs in het weiland belanden.

<em>Tour de France</em>: zware valpartij in peloton, renners tuimelen het weiland in De wielrensport is zeker niet zonder gevaren, zo bleek de laatste tijd wel uit heftige valpartijen van onder anderen Fabio Jakobsen en Remco Evenepoel. Ook in de tiende etappe van de Tour de France is het raak: op een rechte weg ontstaat er in het peloton een zware val, waarbij renners zelfs in het weiland belanden. Robert GesinkEén van de belangrijkste namen die ten val komt is Robert Gesink, één van de sterkhouders van Jumbo-Visma. Hij moet als knecht dienen voor Primoz Roglic, maar na de valpartij zal hij eerst weer aansluiting bij het peloton moeten zien te vinden. Ook sprinter Cees Bol van Sunweb was bij de ongelukkigen die ten val kwam. Bekijk de beelden van de zware valpartij hierboven. Bekijk ook Bauke Mollema: 'Ik heb redelijk wat waaiers gemist in mijn leven' (video) Bekijk deze video » Tour de France: "Vrees voor positieve coronatesten in peloton" Bekijk deze video »
Wielrennen :
Tour de France: zware valpartij in peloton, renners tuimelen het weiland in

Robert Gesink
Eén van de belangrijkste namen die ten val komt is Robert Gesink, één van de sterkhouders van Jumbo-Visma. Hij moet als knecht dienen voor Primoz Roglic, maar na de valpartij zal hij eerst weer aansluiting bij het peloton moeten zien te vinden. Ook sprinter Cees Bol van Sunweb was bij de ongelukkigen die ten val kwam.

Bekijk de beelden van de zware valpartij hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV