Zien: Sam Bennett wint tiende etappe Tour de France 2020 (video)

Zien: Sam Bennett wint tiende etappe Tour de France 2020 (video)

Sam Bennett heeft de tiende etappe van de Tour de France gewonnen. De Ier van de Belgische equipe Deceuninck-Quickstep won in de sprint van onder meer Caleb Ewan (2e) Peter Sagan (3e).

Zien: <em>Sam Bennett</em> wint tiende etappe <em>Tour de France 2020</em> (video) Sam Bennett heeft de tiende etappe van de Tour de France gewonnen. De Ier van de Belgische equipe Deceuninck-Quickstep won in de sprint van onder meer Caleb Ewan (2e) Peter Sagan (3e). Met deze overwinning pakt Bennett de groene trui weer over van Peter Sagan. Ondanks een aantal valpartijen blijft het algemeen klassement hetzelfde. Bekijk de laatste meters van de etappe hierboven. Bekijk ook Tour de France: zware valpartij in peloton, renners tuimelen het weiland in Bekijk deze video » Tour de France: opnieuw harde val in peloton, Davide Formolo zwaar gehavend Bekijk deze video » Tour de France: bekijk hier de finish van etappe 10 (video) Bekijk deze video » Tour de France: Sam Bennett houdt het niet droog na etappewinst (video) Bekijk deze video »
Wielrennen :
Zien: Sam Bennett wint tiende etappe Tour de France 2020 (video)

Met deze overwinning pakt Bennett de groene trui weer over van Peter Sagan. Ondanks een aantal valpartijen blijft het algemeen klassement hetzelfde.

Bekijk de laatste meters van de etappe hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV