Zien: Paul Simon stuurt videoboodschap naar Nick & Simon dankzij Woody Harrelson

Zien: Paul Simon stuurt videoboodschap naar Nick & Simon dankzij Woody Harrelson

Nick Schilder en Simon Keizer hadden dit voorjaar veel succes met de prachtige serie Nick, Simon & Kees: Homeward Bound, waarin ze op zoek gingen naar de roots van Paul Simon en Art Garfunkel. Nu is de cirkel rond, want Paul Simon stuurde ze een videoboodschap vanuit de VS.

Woody Harrelson
Het verhaal is even bizar als indrukwekkend. Nick en Simon traden enkele maanden geleden op in Brielle, waar toevalligerwijs ook acteur Woody Harrelson in het publiek zat - dankzij een Nederlandse vriend. Nu wil het geval dat Harrelson één van de beste vrienden van Paul Simon is, en zo is het balletje gaan rollen. Paul prijst Nick en Simon met hun muzikaliteit en geeft zelfs nog een muziektip: het album Songs Our Daddy Taught Us van de Everly Brothers.

Bekijk de videoboodschap van Paul Simon voor Nick en Simon hieronder.

Zien: <em>Paul Simon</em> stuurt videoboodschap naar Nick &amp; Simon dankzij <em>Woody Harrelson</em> Nick Schilder en Simon Keizer hadden dit voorjaar veel succes met de prachtige serie Nick, Simon & Kees: Homeward Bound, waarin ze op zoek gingen naar de roots van Paul Simon en Art Garfunkel. Nu is de cirkel rond, want Paul Simon stuurde ze een videoboodschap vanuit de VS. Woody HarrelsonHet verhaal is even bizar als indrukwekkend. Nick en Simon traden enkele maanden geleden op in Brielle, waar toevalligerwijs ook acteur Woody Harrelson in het publiek zat - dankzij een Nederlandse vriend. Nu wil het geval dat Harrelson één van de beste vrienden van Paul Simon is, en zo is het balletje gaan rollen. Paul prijst Nick en Simon met hun muzikaliteit en geeft zelfs nog een muziektip: het album Songs Our Daddy Taught Us van de Everly Brothers. Bekijk de videoboodschap van Paul Simon voor Nick en Simon hieronder. Bekijk ook Terugkijken: Nick & Simon zingen in bijzonder bejaardentehuis in Amerika Bekijk deze video » Terugkijken: Nick & Simon zingen 'El Condor Pasa' bovenop wolkenkrabber Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Paul Simon stuurt videoboodschap naar Nick & Simon dankzij Woody Harrelson of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV