Woensdag in Paleis voor een prikkie: Brian en Peer krijgen "teveel prikkels"

Woensdag in Paleis voor een prikkie: Brian en Peer krijgen "teveel prikkels"

Vanavond (woensdag 9 september) is er weer een nieuwe aflevering van Paleis voor een prikkie te zien op SBS6. Brian en Peer hebben de taken van Frank en Rogier overgenomen als meesterstylisten. Wanneer ze samen een winkeltje vol kitscherige snuisterijen bezoeken, kunnen ze zichzelf bijna niet inhouden: "Ik heb echt teveel prikkels."

Bekijk het fragment uit Paleis voor een prikkie hieronder.

Paleis voor een prikkie is elke woensdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Paleis voor een prikkie terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Woensdag in <em>Paleis voor een prikkie</em>: Brian en Peer krijgen &quot;teveel prikkels&quot; Vanavond (woensdag 9 september) is er weer een nieuwe aflevering van Paleis voor een prikkie te zien op SBS6. Brian en Peer hebben de taken van Frank en Rogier overgenomen als meesterstylisten. Wanneer ze samen een winkeltje vol kitscherige snuisterijen bezoeken, kunnen ze zichzelf bijna niet inhouden: "Ik heb echt teveel prikkels." Bekijk het fragment uit Paleis voor een prikkie hieronder. Paleis voor een prikkie is elke woensdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Paleis voor een prikkie terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Paleis voor een Prikkie: Brian begint meteen met afdingen (video) Bekijk deze video » Paleis Voor Een Prikkie: 'Alles in de tent 50 procent, heerlijk!' Bekijk deze video »
TV :
Woensdag in Paleis voor een prikkie: Brian en Peer krijgen "teveel prikkels"

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV