Zien: Caleb Ewan wint elfde etappe van de Tour de France 2020

Zien: Caleb Ewan wint elfde etappe van de Tour de France 2020

De elfde etappe van de Tour de France van 2020 is gewonnen door Caleb Ewan. De 26-jarige Australiër, in dienst van Lotto-Soudal, versloeg op de streep medesprinters Peter Sagan, Sam Bennett en Wout van Aert.

Zien: <em>Caleb Ewan</em> wint elfde etappe van de Tour de France 2020 De elfde etappe van de Tour de France van 2020 is gewonnen door Caleb Ewan. De 26-jarige Australiër, in dienst van Lotto-Soudal, versloeg op de streep medesprinters Peter Sagan, Sam Bennett en Wout van Aert. KopstootHet is echter nog maar de vraag of Peter Sagan in de uitslag zal worden opgenomen. Op het moment dat het viertal de sprint aantrok, wilde de Slowaak zich uit alle macht langs Van Aert wurmen. Daarbij leek het erop alsof Sagan een kopstoot uitdeelde aan de Belg. Hier kan hij voor gediskwalificeerd worden. Bekijk de winst van Caleb Ewan in de elfde etappe van de Tour de France hierboven. Bekijk ook Tour de France: samenvatting van etappe 10 (video) Bekijk deze video » Tour de France: Ion Izagirre komt hard ten val en moet de Tour verlaten (video) Bekijk deze video »
Wielrennen :
Zien: Caleb Ewan wint elfde etappe van de Tour de France 2020

Kopstoot
Het is echter nog maar de vraag of Peter Sagan in de uitslag zal worden opgenomen. Op het moment dat het viertal de sprint aantrok, wilde de Slowaak zich uit alle macht langs Van Aert wurmen. Daarbij leek het erop alsof Sagan een kopstoot uitdeelde aan de Belg. Hier kan hij voor gediskwalificeerd worden.

Bekijk de winst van Caleb Ewan in de elfde etappe van de Tour de France hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV