Bijzonder: een visarend vangt onder water een forel (video)

Bijzonder: een visarend vangt onder water een forel (video)

Dit soort bijzondere beelden zie je niet elke dag. De Schotse wildfotograaf Andy Howard heeft zijn opname gedeeld van een visarend die een forel vangt, maar dan onder water. Het roofdier maakt een flinke plons en gaat helemaal kopje onder, waarna hij de forel beetgrijpt. De beelden werden gemaakt in het Cairngorms National Park in de Schotse Hooglanden.

Bekijk de video van De Telegraaf hieronder.

Bijzonder: <em>een visarend</em> vangt onder water een forel (video) Dit soort bijzondere beelden zie je niet elke dag. De Schotse wildfotograaf Andy Howard heeft zijn opname gedeeld van een visarend die een forel vangt, maar dan onder water. Het roofdier maakt een flinke plons en gaat helemaal kopje onder, waarna hij de forel beetgrijpt. De beelden werden gemaakt in het Cairngorms National Park in de Schotse Hooglanden. Bekijk de video van De Telegraaf hieronder. Bekijk ook Veel overlast in natuurgebieden: "Mensen hebben een kort lontje" (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Bijzonder: een visarend vangt onder water een forel (video)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bijzonder: een visarend vangt onder water een forel (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier