Kijk LIVE: CEO’s Talpa, NPO en RTL bespreken de toekomst van televisie

Kijk LIVE: CEO’s Talpa, NPO en RTL bespreken de toekomst van televisie

Kijk LIVE: CEO’s <em>Talpa</em>, <em>NPO</em> en <em>RTL</em> bespreken de toekomst van televisie Bekijk hierboven op donderdag 10 september vanaf 16.30 uur LIVE het gesprek met de top van de tv-wereld. Adformatie Connects Live keert donderdag terug, en verwelkomt gelijk een aantal gasten uit de televisiewereld met een indrukwekkend CV: Shula Rijxman (voorzitter Nederlandse Publieke Omroep) Peter de Mönnink (ceo Talpa Network) Sven Sauvé (ceo RTL Nederland) Adformatie-hoofdredacteur Susanne van Nierop gaat in gesprek met deze gasten om de toekomst van de tv-wereld te bespreken, de impact van het coronavirus en wat het nieuwe tv-seizoen te bieden heeft. Ook deelt columnist Rogier Bruggeman (Zigt) zijn mening over de veranderingen in het medialandschap. Kijk in de livestream hierboven op donderdag 10 september Adformatie Connects Live, vanaf 16.30 uur. Toppop bestaat 50 jaar: Ad Visser vertelt over het ontstaan en de begindagen Bekijk deze video » Kardashians kosten 100 miljoen dollar per 3 seizoenen: stekker eruit! (video) Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE: CEO’s Talpa, NPO en RTL bespreken de toekomst van televisie

Bekijk hierboven op donderdag 10 september vanaf 16.30 uur LIVE het gesprek met de top van de tv-wereld.

Adformatie Connects Live keert donderdag terug, en verwelkomt gelijk een aantal gasten uit de televisiewereld met een indrukwekkend CV:

  • Shula Rijxman (voorzitter Nederlandse Publieke Omroep)
  • Peter de Mönnink (ceo Talpa Network)
  • Sven Sauvé (ceo RTL Nederland)

Adformatie-hoofdredacteur Susanne van Nierop gaat in gesprek met deze gasten om de toekomst van de tv-wereld te bespreken, de impact van het coronavirus en wat het nieuwe tv-seizoen te bieden heeft. Ook deelt columnist Rogier Bruggeman (Zigt) zijn mening over de veranderingen in het medialandschap.

Kijk in de livestream hierboven op donderdag 10 september Adformatie Connects Live, vanaf 16.30 uur.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE: CEO’s Talpa, NPO en RTL bespreken de toekomst van televisie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen