Chateau Meiland: Martien heeft het zwaar met schoonmaken van kleed: ‘Stop nou!’

Chateau Meiland: Martien heeft het zwaar met schoonmaken van kleed: ‘Stop nou!’

Een kleed schoonmaken kan een behoorlijke klus zijn, zo is te zien in Chateau Meiland. Martien Meiland doet zijn uiterste best, maar het vasthouden van het kleed terwijl Maxime de spuit erop zet blijkt veel te zwaar te zijn. “Stop nou!”

Bekijk het fragment uit Chateau Meiland hieronder.

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv.

<em>Chateau Meiland</em>: Martien heeft het zwaar met schoonmaken van kleed: ‘Stop nou!’ Een kleed schoonmaken kan een behoorlijke klus zijn, zo is te zien in Chateau Meiland. Martien Meiland doet zijn uiterste best, maar het vasthouden van het kleed terwijl Maxime de spuit erop zet blijkt veel te zwaar te zijn. “Stop nou!” Bekijk het fragment uit Chateau Meiland hieronder. Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv. Chateau Meiland: hilarisch fragment over Martiens snor (video) Bekijk deze video » Martien Meiland vergeet coronaregels en begint te gillen (video) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV