Start Undercover seizoen 2 zaait verdeeldheid: "Het is veel te Belgisch" (video)

Start Undercover seizoen 2 zaait verdeeldheid: "Het is veel te Belgisch" (video)

Afgelopen zondag (6 september) ging de eerste aflevering van het tweede seizoen van Undercover in première. Het was direct een heftige episode, die wel de nodige verdeeldheid heeft gezaaid. Nederlandse kijkers missen de vaderlandse inbreng: "Het is veel te Belgisch."

Start <em>Undercover</em> seizoen 2 zaait verdeeldheid: &quot;Het is veel te Belgisch&quot; (video) Afgelopen zondag (6 september) ging de eerste aflevering van het tweede seizoen van Undercover in première. Het was direct een heftige episode, die wel de nodige verdeeldheid heeft gezaaid. Nederlandse kijkers missen de vaderlandse inbreng: "Het is veel te Belgisch." Vlammende startZonder teveel te willen verklappen kunnen we wel stellen dat de eerste aflevering veel belooft voor de rest van het seizoen van Undercover, maar toch is niet iedereen helemaal tevreden. In deze nieuwste aflevering van Films & Series, een rubriek van de Telegraaf, worden ook andere ontwikkelingen in de film- en tv-wereld besproken - zoals de langverwachte eerste trailer van de science fiction-film Dune. Bekijk Films & Series over onder meer Undercover en Dune hierboven. Bekijk ook Cast over Undercover seizoen 2: "Er zitten nóg meer crazy plottwists in" (video) Bekijk deze video » Zien: Ferry (Undercover) probeert Daley Blind om te kopen maar wordt keihard gedist Bekijk deze video »
Serie :
Start Undercover seizoen 2 zaait verdeeldheid: "Het is veel te Belgisch" (video)

Vlammende start
Zonder teveel te willen verklappen kunnen we wel stellen dat de eerste aflevering veel belooft voor de rest van het seizoen van Undercover, maar toch is niet iedereen helemaal tevreden. In deze nieuwste aflevering van Films & Series, een rubriek van de Telegraaf, worden ook andere ontwikkelingen in de film- en tv-wereld besproken - zoals de langverwachte eerste trailer van de science fiction-film Dune.

Bekijk Films & Series over onder meer Undercover en Dune hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV