Bekijk trailer Hubie Halloween (vanaf 7 oktober te zien op Netflix)

Bekijk trailer Hubie Halloween (vanaf 7 oktober te zien op Netflix)

Vanaf 7 oktober is de nieuwe film Hubie Halloween te zien op Netflix. In deze horrorcomedy speelt Adam Sandler de rol van Hubie Dubois, die het jaarlijkse griezelfeest in zijn geboortestad Salem moet redden. Naast Sandler zijn er tal van topacteurs te zien in deze film: Kevin James, Julie Bowen, Maya Rudolph, Ray Liotta, Steve Buscemi en June Squibb, bijvoorbeeld.

Bekijk de trailer van Hubie Halloween hieronder. De film Hubie Halloween is vanaf 7 oktober exclusief te zien op Netflix.

Bekijk trailer <em>Hubie Halloween</em> (vanaf 7 oktober te zien op Netflix) Vanaf 7 oktober is de nieuwe film Hubie Halloween te zien op Netflix. In deze horrorcomedy speelt Adam Sandler de rol van Hubie Dubois, die het jaarlijkse griezelfeest in zijn geboortestad Salem moet redden. Naast Sandler zijn er tal van topacteurs te zien in deze film: Kevin James, Julie Bowen, Maya Rudolph, Ray Liotta, Steve Buscemi en June Squibb, bijvoorbeeld. Bekijk de trailer van Hubie Halloween hieronder. De film Hubie Halloween is vanaf 7 oktober exclusief te zien op Netflix. Bekijk ook Bekijk trailer van thriller Rebecca (vanaf 21 oktober te zien op Netflix) Bekijk deze video » Start Undercover seizoen 2 zaait verdeeldheid: "Het is veel te Belgisch" (video) Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk trailer Hubie Halloween (vanaf 7 oktober te zien op Netflix)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk trailer Hubie Halloween (vanaf 7 oktober te zien op Netflix) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV