Bekijk Danny op straat seizoen 2, aflevering 2 over drillrap

Bekijk Danny op straat seizoen 2, aflevering 2 over drillrap

In het eerste seizoen van Danny op straat, dat eerder dit jaar te zien was, maakte Danny Ghosen al eens een aflevering over drillrap. Nu duikt hij dieper in deze gevaarlijke wereld, die de laatste maanden steeds meer in opspraak is geraakt.

Bekijk <em>Danny op straat</em> seizoen 2, aflevering 2 over drillrap In het eerste seizoen van Danny op straat, dat eerder dit jaar te zien was, maakte Danny Ghosen al eens een aflevering over drillrap. Nu duikt hij dieper in deze gevaarlijke wereld, die de laatste maanden steeds meer in opspraak is geraakt. SteekpartijDrillrappers staan bekend om hun gewelddadige teksten en het feit dat ze die gewelddadigheid ook regelmatig in de praktijk brengen. Ondertussen sluiten moeders van drillrappers zich aan bij de organisatie Moeder is de sleutel. Deze moeders vertellen Danny dat ze willen dat er preventief gefouilleerd gaat worden en dat het geweld moet stoppen. Bekijk de tweede aflevering van Danny op straat hierboven. Je kunt alle afleveringen van Danny op straat terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Bekijk Danny op straat seizoen 2, aflevering 1 over criminele rappers Bekijk deze video »
TV :
Bekijk Danny op straat seizoen 2, aflevering 2 over drillrap

Steekpartij
Drillrappers staan bekend om hun gewelddadige teksten en het feit dat ze die gewelddadigheid ook regelmatig in de praktijk brengen. Ondertussen sluiten moeders van drillrappers zich aan bij de organisatie Moeder is de sleutel. Deze moeders vertellen Danny dat ze willen dat er preventief gefouilleerd gaat worden en dat het geweld moet stoppen.

Bekijk de tweede aflevering van Danny op straat hierboven. Je kunt alle afleveringen van Danny op straat terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV