Actrice Diana Rigg (82) overleden, bekijk overzicht van haar carrière

Actrice Diana Rigg (82) overleden, bekijk overzicht van haar carrière

De Britse actrice Dame Diana Rigg is vandaag (10 september) op 82-jarige leeftijd overleden. In maart werd er kanker bij haar geconstateerd, en daar is ze nu aan bezweken. Rigg werd in de jaren zestig wereldberoemd en heeft tot op hoge leeftijd door gewerkt.

Actrice <em>Diana Rigg</em> (82) overleden, bekijk overzicht van haar carrière De Britse actrice Dame Diana Rigg is vandaag (10 september) op 82-jarige leeftijd overleden. In maart werd er kanker bij haar geconstateerd, en daar is ze nu aan bezweken. Rigg werd in de jaren zestig wereldberoemd en heeft tot op hoge leeftijd door gewerkt. James Bond en Game of ThronesDe twee bekendste rollen die Rigg in haar lange carrière heeft vertolkt zijn wellicht die van Teresa "Tracy" di Vicenzo, de échte vrouw van James Bond, in On Her Majesty's Secret Service en Olenna Tyrrell in Game of Thrones (2013-2017). Ze heeft echter nooit stilgezeten: in 1972 kreeg ze een Golden Globe-nominatie voor haar rol in de comedy The Hospital en verder was ze te zien in Evil Under the Sun, als Emma Peel in The Avengers en in tal van theaterproducties. Bekijk een kort overzicht van de carrière van Diana Rigg hierboven. Bekijk ook Trailer On Her Majesty's Secret Service Bekijk deze trailer »
Film :
Actrice Diana Rigg (82) overleden, bekijk overzicht van haar carrière

James Bond en Game of Thrones
De twee bekendste rollen die Rigg in haar lange carrière heeft vertolkt zijn wellicht die van Teresa "Tracy" di Vicenzo, de échte vrouw van James Bond, in On Her Majesty's Secret Service en Olenna Tyrrell in Game of Thrones (2013-2017). Ze heeft echter nooit stilgezeten: in 1972 kreeg ze een Golden Globe-nominatie voor haar rol in de comedy The Hospital en verder was ze te zien in Evil Under the Sun, als Emma Peel in The Avengers en in tal van theaterproducties.

Bekijk een kort overzicht van de carrière van Diana Rigg hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV