Chateau Meiland: Maxime vliegt met drone, maar dat gaat helemaal mis

Chateau Meiland: Maxime vliegt met drone, maar dat gaat helemaal mis

Elke willekeurige situatie lijkt in Chateau Meiland te leiden tot chaos en paniek. Wanneer dochter Maxime met een drone wil vliegen, gaat het dan ook helemaal mis: het ding vliegt nog niet in de lucht of hij is al kwijt.

<em>Chateau Meiland</em>: Maxime vliegt met drone, maar dat gaat helemaal mis Elke willekeurige situatie lijkt in Chateau Meiland te leiden tot chaos en paniek. Wanneer dochter Maxime met een drone wil vliegen, gaat het dan ook helemaal mis: het ding vliegt nog niet in de lucht of hij is al kwijt. BrandnetelsBinnen de kortste keren is de hele familie ingeschakeld om de drone te zoeken. Martien, Montana en Maxime duiken het gras in, maar dat is ook niet zonder gevaren: het gras staat namelijk vol met brandnetels. Ook Erica komt even poolshoogte nemen, maar die houdt het al snel weer voor gezien. Bekijk het fragment uit Chateau Meiland hierboven. Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Martien Meiland vergeet coronaregels en begint te gillen (video) Bekijk deze video » Chateau Meiland: Martien heeft het zwaar met schoonmaken van kleed: ‘Stop nou!’ Bekijk deze video »
TV :
Chateau Meiland: Maxime vliegt met drone, maar dat gaat helemaal mis

Brandnetels
Binnen de kortste keren is de hele familie ingeschakeld om de drone te zoeken. Martien, Montana en Maxime duiken het gras in, maar dat is ook niet zonder gevaren: het gras staat namelijk vol met brandnetels. Ook Erica komt even poolshoogte nemen, maar die houdt het al snel weer voor gezien.

Bekijk het fragment uit Chateau Meiland hierboven.

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV