Docu Fahrenheit 11/9 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu Fahrenheit 11/9 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu Fahrenheit 11/9 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Filmmaker Michael Moore onderzoekt de stand van zaken in de VS. Uitgangspunten zijn Donald Trumps verkiezingsoverwinning en de gevestigde politiek, maar hij heeft ook aandacht voor nieuwe democratische bewegingen. Trump-tijdperkFahrenheit 11/9 geeft een provocerende en komische kijk op de tijd waarin we leven. Michael Moore onderzoekt in deze documentaire de twee belangrijkste vragen van het Trump-tijdperk: Hoe zijn we hier in hemelsnaam beland en hoe komen we hier weer uit? DatumFahrenheit 11/9 is een vervolg op Michael Moore’s Fahrenheit 9/11, over toenmalig president George W. Bush en de aanslagen van 11 september 2001. Het verwijst naar de datum waarop Trump officieel tot president van de Verenigde Staten werd verkozen. Opmerkelijk: Donald Trump over gesneuvelde militairen: "Dit zijn losers" Bekijk deze video » Johan Derksen: "Ik vermaak me wel met Donald Trump" (video) Bekijk deze video » Bizarre beelden: Donald Trump wil dat journalist mondkapje afdoet, maar die weigert Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Filmmaker Michael Moore onderzoekt de stand van zaken in de VS. Uitgangspunten zijn Donald Trumps verkiezingsoverwinning en de gevestigde politiek, maar hij heeft ook aandacht voor nieuwe democratische bewegingen.

Trump-tijdperk
Fahrenheit 11/9 geeft een provocerende en komische kijk op de tijd waarin we leven. Michael Moore onderzoekt in deze documentaire de twee belangrijkste vragen van het Trump-tijdperk: Hoe zijn we hier in hemelsnaam beland en hoe komen we hier weer uit?

Datum
Fahrenheit 11/9 is een vervolg op Michael Moore’s Fahrenheit 9/11, over toenmalig president George W. Bush en de aanslagen van 11 september 2001. Het verwijst naar de datum waarop Trump officieel tot president van de Verenigde Staten werd verkozen.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Docu Fahrenheit 11/9 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen