Jinek gemist? Sander van de Pavert (LuckyTV) over nieuwe start

Jinek gemist? Sander van de Pavert (LuckyTV) over nieuwe start

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van donderdag september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

LuckyTV is terug, en wel bij Jinek. Over zijn vertrek bij DWDD zegt Sander van de Pavert: "Het hing al een tijdje in de lucht. Voor mij stopte het niet zo abrupt als voor andere medewerkers van het programma. Ik had al eerder de kraan een beetje dichtgedraaid omdat ik me ook met andere dingen bezig wilde houden."

<em>Jinek gemist?</em> Sander van de Pavert (<em>LuckyTV</em>) over nieuwe start Hieronder zie je een fragment uit Jinek van donderdag september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. LuckyTV is terug, en wel bij Jinek. Over zijn vertrek bij DWDD zegt Sander van de Pavert: "Het hing al een tijdje in de lucht. Voor mij stopte het niet zo abrupt als voor andere medewerkers van het programma. Ik had al eerder de kraan een beetje dichtgedraaid omdat ik me ook met andere dingen bezig wilde houden."
TV :
Jinek gemist? Sander van de Pavert (LuckyTV) over nieuwe start


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Sander van de Pavert (LuckyTV) over nieuwe start of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier